ABNY
Image default
Gezondheid

Whey Protein en BCAA voor spierherstel

Whey Protein kopen met een hoog eiwitpercentage

Ben je op zoek naar goede kwalitatief hoge whey protein? Dan ben je bij Off-Limit aan het goede adres. Bij Off-Limit verkopen ze whey protein met een goede eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn in deze whey eiwitten de suikers en vetten zo laag mogelijk gehouden en zijn er geen overbodige ingrediënten toegevoegd. Dit heeft als resultaat dat je een eiwitshake kunt maken die laag in calorieën is en een hoog eiwitpercentage heeft. Zo krijgt jouw lichaam het beste en kan het maximaal profiteren na een intensieve training.

Naast deze hoge kwaliteit hebben whey eiwitten het voordeel dat ze relatief snel kunnen worden opgenomen door het lichaam. Perfect voor na de training of na het wakker worden. Dit zijn de momenten dat de eiwitten in het lichaam laag zijn. Een goede eiwitshake kan deze leegte gelijk weer opvullen.

Whey Protein is verkrijgbaar in verschillende smaken

Whey Protein van Off-Limit is verkrijgbaar in twee verschillende smaken. De eerste smaak is vanille welke vergelijkbaar is met de echte smaak van Italiaans vanille ijs en zo ruiken de eiwitten ook. De tweede smaak die verkrijgbaar is bij Off-Limit is de Whey Proteïn Aardbei met gevriesdroogde aardbeien poeder. De zoete smaak van aardbeien komt goed terug in de shake. Waar de vanille eiwitshake een ietwat dikkere substantie heeft, heeft de whey aardbei niet.

Maak het af met BCAA poeder tijdens je training

Gebruik tijdens je training BCAA poeder. Dit heeft het voordeel dat je spieren tijdens je training al herstellen door het inbrengen van essentiële aminozuren. Naast stimuleren van het spierherstel hebben BCAA’s het voordeel dat ze het uithoudingsvermogen tijdens de training verhogen en dat ze voorkomen dat spierweefsel wordt afgebroken. Dit doen ze door vetten om te zetten in energieleverancier. Ook nog eens goed voor de vetverbranding dus! Ga naar de webshop van Off-Limit en bestel daar je eiwitten en/of bcaa’s!

http://www.off-limit.nl/