ABNY
Image default
Woningen

Een verrassende vloer

Steeds wanneer we denken dat we alles gezien hebben, is er weer een nieuwe. Waar we het over hebben? De tegels van Refin. Dit Italiaanse merk is een topper onder de tegels en komt continu met verrassende aanvullingen op het al uiteenlopende assortiment. Niet alleen hierom zijn veel consumenten én architecten al jarenlang blij met de creaties van deze tegelfabrikant, de tegels zijn namelijk ook nog eens ontzettend sterk!

Oersterk maar stijlvol

Hoewel de tegels van het merk Refin ontzettend sterk zijn, is de uitstraling subtiel en stijlvol. Tenminste, als dat uw bedoeling is natuurlijk. Refin biedt namelijk tegels in alle soorten en maten. Zelfs wanneer u een houtlook wilt creëren, kunnen deze tegels prima aan uw wensen voldoen. Een robuuste betonlook is zo gevonden, maar ook een chique marmeren vloer ligt er in een handomdraai. Welke tegel u kiest? Dat is niet alleen afhankelijk van uw smaak, het is ook belangrijk om vooraf te bedenken waar u de tegel wilt laten leggen en hoe u de vloer gebruikt. Zo moet de vloer met een groot gezin heel wat kunnen verdragen, terwijl een vloer in de badkamer wellicht liefst moet doorlopen op de wanden. Wilt u de tegels in de woonkamer leggen? Dan is het misschien mooi om dezelfde stijl door te kunnen trekken in de tuin of veranda om één geheel te maken.

Specialistisch advies inwinnen

Zoveel tegels, zoveel vragen. Het leggen van een vloer wilt u in één keer goed doen, het is daarom begrijpelijk dat u liefst eerst specialistisch advies inwint over deze Refin tegels. Neem daarom eens contact op met de tegelexperts van Regge Tegels & Vloeren. Hier is een groot assortiment aan de meest uiteenlopende Refin tegels voorradig. De medewerkers kennen deze collectie en de bijbehorende kenmerken op hun duimpje en dus kunnen zij precies vertellen welke Refin tegel het best aan uw wensen voldoet. Kom ook vooral eens langs in Enter, in de winkel kunt u namelijk de tegels in het echt bewonderen. Zo komt u gegarandeerd tot de vloer die het best bij u past.

https://www.regge-tegels.nl/