ABNY
Image default
Vervoer en transport

Warehousing nodig?

Bent u opzoek naar een betrouwbare plek om al uw goederen op te slaan? Bij VPD Transport en Logistiek bieden we u nu warehousing aan. U kent ons al voor onze transport opties, maar nu kunnen we u ook helpen met het opslaan van uw spullen.

We hebben verschillende magazijnen van 10.000 vierkante meter tot 12.000 vierkante meter in Zellik, Tubize en Lembeek. Allemaal strategisch gezien perfecte plekken om vanuit te transporten. Uw goederen worden met zorg behandeld door onze ervaren en getrainde medewerkers met specifiek en modern materiaal. In onze magazijnen hebben we beschikking over alle soorten vorkheftrucks en klemheftrucks. We zorgen er altijd voor dat we het juiste type voor uw goederen gebruiken. Uw spullen worden opgeslagen in stapelrekken of anders gezegd ‘blokstockeren’.

De opslag van uw goederen gebeurd altijd in onze eigen magazijnen. Wat ook handig is om te weten is dat wij uw goederen vanuit onze magazijnen direct naar uw klant transporten. Afhalingen van uw goederen doen we rechtstreeks van uw leverancier. Zo hoeft u daar zelf niet bij te zijn of uw zorgen om te maken. U kunt zich bezig houden met het business aspect van uw bedrijf. Wij verzorgen de transport.

Natuurlijk is onze transport van dezelfde kwaliteit als u gewent bent. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat de klanten nodig hebben. Ook onze chauffeurs zijn goed getraind om al uw goederen met zorg te behandelen. We beschikken over meer dan veertig vrachtwagens en hebben altijd plek voor u. Uiteraard kunt ook onze wagens volgen zodat u precies weet wanneer we aankomen en waar we ons bevinden. Ook hebben we nog altijd onze homeservice. We sluiten uw goederen aan, hebben basismontage voor bedden en uiteraard helpen we u met alle spullen naar binnen en eventueel naar boven krijgen. Als u ons raadpleegt, kunnen we u helpen met de beste keuzes voor uw bedrijf.

https://www.vpd.eu/