ABNY
Hobby en vrije tijd

De Drone heeft de toekomst

Drones hebben de toekomst

De Drones hebbn zeker toekomst, zeggen Drone Kings eigenaren Bart Rinsma & Marco Jonkers. Zij zijn er van overtuigd dat Drones samen met big data en andere technologiën de toekomst gaan overnemen. Het duurt nog even met regelgeving, maar over een aantal jaar zijn drones onderdeel van de maatschappij. Om ook van de diensten van Drone Kings gebruik te maken sturen wij u naar de website. 

Onderzoek en drones

Drones van ontwerp stellen onderzoekers in staat om de lucht in te gaan en visuele informatie vast te leggen. Met de juiste rekenkracht en programmering vertaalt dit elk landschap in een gegevenspunt dat vervolgens op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het is niet zo nieuw om informatie uit het visuele rijk te trekken. In feite gebeurt dit al in grote mate wanneer je kijkt naar op afbeeldingen gebaseerde platforms waar afbeeldingen en video worden geconverteerd naar enen en nullen.

Technologie van de drone

Drone-technologie maakt het echter eenvoudiger om visuele informatie vast te leggen, te ontginnen en gegevens te gebruiken via verbeterde computermodellen.

Deze herhaalde en voortdurende visuele toegang kan het best worden gezien in een geval uit Canada, waar onbemande vliegtuigen de vegetatieve gezondheid bewaken. Zoals gemeld in oktober voltooiden verschillende marktleiders een 4G proof-of-concept-missie. Dit was om een echt toepassing van drone-technologie te demonstreren voor een project. Deze ging de hele wereld over. Zelfs Drone Kings werd uitgenodigd voor een gesprek. Drone kings heeft veel ervaring met drones en de diensten die daarbij horen. 

Diensten van Drone Kings

De diensten die Drone Kings aanbiedt zijn erg van elkaar verschillend, van pakketjes versturen tot aan de landbouw gewassen controleren. Maar ook een luchtfoto voor boederijen maken. Ook fotografie en film zijn erg in trek, mensen willen mooie foto’s van boven van het huis om bijvoorbeeld te verkopen. Het maken van drone foto’s is makkelijk en kan eenvoudig gedaan worden door iedereen. 

Nog meer informatie over drones of de technologie er van? Neem contact op met de drone specialisten Bart & Marco. Succes!

https://drone-kings.nl/

Gerelateerde artikelen

Speeddating Hasselt brengt singles uit je eigen streek samen!

Uw tuin perfect onderhouden met een hovenier uit Etten-Leur

King komt met Candy Crush Soda