ABNY
Image default
Zorg

Ben jij ondernemend genoeg? Werk als zelfstandige in de zorg

Ondernemer worden met garantie van inkomen? Dat kan bij HappyNurse. Meld je aan als zorgondernemer en misschien bestier jij binnenkort een zorguitzendbureau of wijkteam.

Je werkt al een tijdje in de zorg, maar je vindt dat de zorg beter kan. Je hebt ideeen en wil dit graag uitvoeren. Dan biedt HappyNurse uitkomst. Want bij HappyNurse kun je aan de slag als zorgondernemer. Hiervoor biedt HappyNurse verschillende mogelijkheden precies zoals jij dat wilt. Vind je het moeilijk om voor jezelf te beginnen vanwege bepaalde risico’s? Dankzij de franciseformule stap je in feite op een rijdende trein. Je kunt direct beginnen. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carriere? Zelf de teugels in handen houden? Dan is dit ijouw kans! Word zorgondernemer bij HappyNurse.

Ondernemer worden in de zorg? Dit is je kans!

Bij HappyNurse kun je als zorgondernemer aan de slag. Sluit je aan als francisenemer bij HappyNurse en ze bieden jou de mogelijkheid om een eigen zorguitzendbureau of een wijkteam te beginnen. Je hebt in de zorg gewerkt en wilt de zorg verbeteren? Een eigen bedrijf ‘runnen’ omdat je vindt dat je een groot organisatietalent hebt? Dan ben je toe aan een volgende stap. Een eigen zorguitzendbureau. Maar ook als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen. Wacht niet langer en doe het!

Test jezelf en doe de HappyNurse Quickscan

Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau of wijkteam? Neem contact op met HappyNurse. Twijfel je? Doe dan de HappyNurse Quickscan en je weet direct of je het in je hebt om als zorgondernemer aan de slag te gaan.

Begin je eigen HappyNurse wijkteam of uitzendbureau

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe word je zorgondernemer bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om zorgondernemer te worden dan begint dat altijd met een oriënterend gesprek. Zorgondernemer worden bij HappyNurse betekent samenwerken. We willen dus weten of het klikt. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben. Samen beoordelen we of er draagvlak is voor een langdurige samenwerking. Zijn jullie beiden positief na de sollicitatieprocedure? Dan sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft spring je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een zorgonderneming te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort een echte zorgondernemer.

https://happynurse.nl/zorgondernemer