ABNY
Image default
Bedrijven

De hulp voor u hond die jullie nodig hebben!

Heeft u een hond met buikpijn thuis die onrustig is? Door bijvoorbeeld te veel stress, of met een slechte spijsvertering? Dan zijn wij er voor u en uw hond met voedingssupplementen hond. Stress bij honden komt helaas ook voor, net als mensen. Stressvol gedrag bij honden kan zich op vele manieren uiten en heeft ook uiteenlopende oorzaken. Er zijn enorm veel symptomen van stress bij een hond waar te nemen. Enkele zijn bv: blaffen, onzindelijkheid, overmatig likken, ijsberen, wegkruipen/verstoppen en nog vele anderen.  Wanneer jouw hond symptomen van stress vertoont is het verstandig om te proberen te achterhalen wat hiervan de oorzaken zouden kunnen zijn. Denk bv aan zaken zoals verandering van leefomgeving of routine, overmatig trainen, fysieke pijn, verlatingsangst, lawaai (vuurwerk) etc. Daarbij raden wij u aan om supplementen te gebruiken voor uw hond. Wij hebben verschillende producten in het assortiment die toepasselijk zijn voor verschillende situaties.

Waarom Organimal vraagt u zich af? U kunt met zekerheid voor ons kiezen aangezien al onze producten 100% vrij van chemicaliën zijn (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen). Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kun je de aandoening direct aanpakken. Daarnaast zijn onze kruiden bereid in overeenstemming met de internationale G.M.P.-productienormen.

Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Chinese en Westerse kruiden. We maken gebruik van geconcentreerde formules, met geen overbodige vulmiddelen. De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de behandeling van gezondheidsklachten met kruiden bij dieren. Doorgaans zijn onze stukken voordeliger dan de dierenarts. Dat is mooi meegenomen. Onze ervaren en deskundige dierenartsen helpen je graag met raad en advies en wij zijn ervoor als u dat wilt. U kunt via de website ons nummer overnemen en met ons whatsappen.

https://www.organimal.nl/