ABNY
Image default
Architectuur

Dakkapel prijs

Dakkapel prijs laatste jaren flink gezakt

Wilt u een dakkapel op uw woning plaatsen van de hoogste kwaliteit en voor ene scherpe dakkapel prijs? Dan heeft u geluk, want de gemiddelde dakkapel prijs is de afgelopen jaren behoorlijk gezakt. Door de grote concurrentie vanwege het groeiden aanbod, zijn de prijzen van dakkapellen ook voor mensen met een gemiddeld inkomen betaalbaar en dus haalbaar geworden. Ook het feit dat steeds meer bouwbedrijven hun dakkapellen rechtstreeks inkopen bij houtfabrieken, speelt een rol in de prijsverlagingen. Ten slotte worden er tegenwoordig ook steeds meer prefab dakkapellen gemaakt en verkocht. Dit type dakkapel, dat vooraf in elkaar is gezet door een bouwbedrijf, heeft een aanzienlijk lagere dakkapel prijs doordat het veel minder tijd kost om een prefab dakkapel op een dak te plaatsen. Gemiddeld kan een prefab dakopbouw binnen één werkdag geplaatst worden, terwijl het ter plekke aftimmeren van een gewone dakkapel wel vijf dagen in beslag kan nemen.

Voordelen van het op het dak laten plaatsen van dakkapellen

Een dakkapel op de woning zetten is in meerdere opzichten voordelig. De waarde van het huis stijgt bijvoorbeeld, zodat u de dakkapel eigenlijk op een snelle manier weer terugverdient! Verder isoleren met name kunststof dakkapellen uitstekend (beter dan hout) en gaan moderne dakkapellen erg lang mee.

Dakkapellenspecialist

Wilt u een moderne, prachtige dakkapel voor een gunstige dakkapel prijs? Kijk dan eens op de homepage van dé specialist op dit gebied, BM Daktechniek uit Harderwijk.