ABNY
Image default
Bedrijven

Werken bij de gemeente

Het zit in onze aard dat we mensen willen helpen. We helpen onze vrienden en familie als ze problemen hebben en proberen ze advies te geven. Het is dan ook geen wonder dat merendeel van de Nederlandse studenten een studie volgt die te maken heeft met het helpen van mensen.

Het enige wat daar een nadeel aan is, is dat er straks niet genoeg banen gaan zijn voor al deze hulpverleners. Er is nu nog vrij veel vraag naar hulpverleners, maar als alle studenten over vier jaar zijn afgestudeerd, gaat het lastig worden. Wat kan je hier tegen doen?

Het helpt om een goede stage te vinden. Zodra je het gevoel hebt dat je daar ook echt op je plek zit, zorg dan dat je er ook mag blijven! Vele studenten kunnen na hun studie aansluiten bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen. Dus doe daar goed je best en wie weet bieden ze je wel een baantje aan voor wanneer je klaar bent met je studie.

Vacatures gemeente is iets waar wel altijd vraag naar zal blijven. Je bent vast wel eens in je stadhuis geweest om het een of ander te regelen. Bij mijn gemeente werken veel oudere mensen, dat betekend dat zij binnenkort ook met pensioen gaan. Dat betekend meerdere baantjes!

Als je dan toch wat moeite hebt met het vinden van een baan na je studie kun je terecht bij ProfessionalPartners. Zij zijn een bedrijf gespecialiseerd in banen in het vacature sociale domein. Er staan vele openingen online waar je makkelijk naar kunt kijken en makkelijk voor kunt solliciteren! Ze bieden ook heel verschillende vacatures aan binnen het sociale domein. Niet alleen vacatures bij de gemeente, maar ook als apothekersassistent, schuldhulpverlener of trainee wmo consulent. Het maakt niet uit welke studie je hebt gedaan, ProfessionalPartners heeft wel een plekje voor jou.

https://professionalpartners.nl/vacatures/