ABNY
Image default
Sport

Een proflex tennisbaan voor elk niveau

Bij Ton de Rooij Tennis kunt u terecht voor zowel de aanleg als het onderhoud van een tennisbaan van Proflex en andere materialen. Ook voor diverse accessoires om de baan mooi te houden bent u hier aan het juiste adres. Deze specialist legt een tennisbaan aan, die geschikt is voor elk niveau. Of u nu professional bent of een recreatieve tennisser, een tennisbaan van Ton de Rooij Tennis speelt altijd fijn. Ook maakt het niet uit of u de tennisbaan van Proflex of een ander materiaal indoor of outdoor wilt laten leggen. Deze specialist in tennisbanen is uitermate flexibel.

Een tennisbaan gemaakt van Proflex is de ideale baan

Proflex is het ideale materiaal voor iedere tennisbaan. Dit hoogwaardige merk biedt veel verschillende hardcourt producten. Zij onderscheiden zich door de prettige speeleigenschappen en de duurzaamheid van het materiaal. Zo zijn Proflex tennisbanen zeer comfortabel, consistent en vlak. U heeft op deze tennisbanen een uitstekende grip en de ballbounce en -pace is altijd constant. Door al deze positieve eigenschappen zijn deze tennisbanen de favoriet bij vele tennissers wereldwijd. Ook zijn deze tennisbanen naar uw wens aan te passen op het gebied van schokdemping en baansnelheid.

Keuze uit verschillende soorten

Wanneer u een Proflex tennisbaan wilt laten aanleggen door Ton de Rooij Tennis, heeft u de keuze uit verschillende systemen. Een Proflex tennisbaan bestaat uit diverse lagen, die een voor een opgebouwd worden. Zo heeft u een tennisbaan die qua eigenschappen precies aan uw wensen voldoet. Ook is een dergelijke tennisbaan leverbaar in elke gewenste kleurencombinatie. Een Proflex tennisbaan is volledig erkend en gecertificeerd door zowel ISA-Sport als de KNLTB. Deze tennisbaan staat dan ook op de officiële Sportvloerenlijst. Ook voldoet dit materiaal aan de gestelde normen van de nationale en internationale normeringscommissies. Zo bent u er zeker van dat sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.