ABNY
Image default
Winkelen

Tweedehands witgoed bij WGS!

Kwaliteit, garantie en gratis bezorgen zijn slechts een paar aspecten waar WGS Witgoed bekend op staat in de regio. Sinds kort verhuist naar Rijssen om klanten nog beter van dienst te zijn in de regio. Actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Utrecht, 

Gelderland, Flevoland, Groningen en Friesland. Vanwege onze ruime bereikbaarheid kunnen wij een groot aantal klanten bereiken en helpen met het kiezen van de juiste witgoed. Wij bieden tevens de mogelijkheid om snel en makkelijk online een bestelling af te ronden met iDeal.

Van koelkast tot wasdroger, van Miele tot Zanussi

Naast een aantal nieuwe producten die wij aanbieden uit ons assortiment tweedehands witgoed bieden wij voornamelijke kwaliteit tweedehands witgoed producten aan. Een breed scala aan topmerken zul je voornamelijk aantreffen in ons assortiment. Merken van Miele tot aan Bosch zijn populaire merken voor een droger of wasmachine. Naast deze merken bieden wij ook de merken AEG, Koenic, Zanker en Siemens aan van zowel drogers als wasmachines aan. Naast deze drogers en wasmachines bieden wij ook nog andere witgoed producten aan zoals vaatwassers, koelkasten en vriezers. Zo kunt u in een klap al uw witgoed voordelig bij ons bestellen en we brengen het nog bij u thuis ook.

Met tweedehands wasmachinse van Miele als een van de topmerken in het witgoed zult u ook zien dat wij deze veelvuldig aanbieden in allerlei modellen wasmachines en drogers. De tweedehands machines zijn altijd voordeliger dan nieuwe machines en dat laat aan de kwaliteit niks na. Onze machines worden zorgvuldig nagekeken op eventuele gebreken voordat wij ze aanbieden. De machines worden tevens gereinigd zodat het net nieuw is en klaar is om uw was te draaien. Voor onze koelkasten, vriezers en vaatwassers geldt hetzelfde en bieden wij ook doorgaans tweedehands witgoed van A-merken aan zoals Bosch, Siemens en Miele, maar ook merken als Edy en Zanussi. 

Een garantie voor succes

Door de snelle levering die wij bieden en een steeds vernieuwend assortiment dat online op onze website te zien is, zijn wij erg bekend in de omstreken en hebben wij een mooi klantenbestand met tevreden klanten weten op te bouwen. Indien u een droger of wasmachine heeft gezien op onze website die u bevalt kunt u makkelijk een bestelling plaatsen. Wacht daarmee niet te lang want op is op omdat wij vaak geen grote voorraden hebben van een bepaald model. Als service bezorgen wij uw witgoed in de eerdergenoemde provincies bij u thuis en sluiten deze ook direct voor u aan. Werkt die niet? Dan gaan wij pas weg tot dit probleem is opgelost, ook kunnen wij eventueel uw oude witgoed meenemen. 

Tot slot

Wacht daarom niet langer als je op zoek bent naar witgoed voor in jou huis voor een goede prijs! Neem een kijkje op onze website wgswitgoed.nl of geef een belletje op 06 153 623 54 en wij staan u graag te woord met uw vragen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en YouTube pagina van WGS witgoed.

https://wgswitgoed.nl/