ABNY
Image default
Bedrijven

Veranda prefab

Tegenwoordig gaat het bouwen van een veranda heel anders en word er veel gebruik gemaakt van prefab onderdelen. Prefab betekent dat de onderdelen al van tevoren zijn gemaakt in de fabriek.

Massaproductie

Tegenwoordig wordt bijna alles in de massaproductie gemaakt in de fabrieken wat bedrijven veel geld bespaart en dit is niet anders met prefab onderdelen. De prefab onderdelen worden ook in massaproductie gemaakt wat betekent dat ze in grote aantallen worden geproduceerd. Dor ze in grote aantallen te produceren worden de kosten flink omlaaggedrukt en de producten worden dan tegen een lager prijs aan de bouwbedrijven verkocht. De bedrijven besparen zelf ook flink geld doordat ze niet langer zelf de onderdelen hoeven te bouwen.

Kwaliteit

De kwaliteit van het werk blijft ook hoog omdat de bouwbedrijven zelf hierop toezien. De onderdelen dat in de fabrieken worden gemaakt zijn net zo goed of zelfs beter. Dankzij de prefab onderdelen van de veranda betalen de consumenten ook minder. Dit betekent dat als je nu een veranda laat bouwen je veel minder betaald dan als je het tien jaar geleden had gedaan. Nu laat je dezelfde veranda goedkoper en sneller bouwen.

verandamedemblik.nl/

serbo.nl/

fonteyn.nl/