ABNY
Image default
Aanbiedingen

Van tuin naar tuinfeest

Ben je binnenkort iets groots te vieren? Je verjaardag, een jubileum of gewoonweg omdat je van een feestje houdt. Een feestje in je tuin geven is namelijk hartstikke leuk en daarbij hoef je ook geen kosten te betalen voor het afhuren van een locatie. Sterker nog, je hoeft ook helemaal nergens anders heen. Idealiter kan je dit het best doen met een grote tuin, maar ik kan je zeker garanderen dat het ook kan als je een wat kleinere tuin hebt. Hoe je dat doet? Dat vind je hier.

Het is van groot belang dat je de juiste tuinmeubelen gebruikt in verband met de ruimte en comfort. Uiteraard zullen de gasten voornamelijk staan of dansen tijdens het feestje, maar goeie tuinmeubelen zijn zeker geen overbodige luxe. Je kan hierbij denken aan een loungebank,tuinbanken, ligbedden of een grote tafel waarop je veel spullen kwijt kan. Hier kunnen tijdens het feest allerlei hapjes en drankjes op staan. Daarnaast kan je ook denken aan statafels, zodat mensen gemakkelijk een conversatie kunnen voeren.

Als je niet zo goed weet of je nou alleen een bank moet halen of een bank met stoelen. Fonteyn biedt ook diverse tuinsets aan. Dit verschilt in allerlei soorten, maarten, prijzen en kleur. Je hebt denk ik maar enkele minuten nodig of je hebt jouw geschikte tuinset al gevonden.

Wat niet kan ontbreken als je eenmaal gesetteld bent is de muziek. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen de muziek wel leuk vindt? Je kan altijd verschillende lijsten op Spotify vinden, bijvoorbeeld meest beluisterde nummers van het jaar 2019. Dan krijg je vrijwel alleen maar bekende nummers die de meeste mensen wel kennen van hun kinderen of via de radio. Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan een kijkje op de website van Fonteyn.