ABNY
Image default
Bedrijven

Dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging

Zoek u bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging voor uw bedrijfspand of woning? Neem dan contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Dit familiebedrijf ontwerpt, installeert, inspecteert en onderhoudt al sinds 1952 de meest toonaangevende bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsafleiderinstallaties, die aan alle vereiste normen voldoen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV verzorgt al deze systemen voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en bestaande projecten. Het standaard werkgebied van dit bedrijf omvat Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, maar ook voor projecten buiten de Benelux en Duitsland kunt u bij dit bedrijf terecht. De specialisten van dit bedrijf hebben veel ervaring, een uitgebreide kennis van zaken en leveren altijd hoogwaardige producten af. Ook beschikken alle werknemers over een VCA, VCA-VOL, Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF certificaat. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid.

Een hoogwaardige bliksemafleider voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u de negatieve gevolgen van een blikseminslag wilt voorkomen, heeft u een hoogwaardige bliksemafleider nodig. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV kan voor u een bliksemafleider ontwerpen, installeren en engineeren. Deze bliksemafleider voldoet dan gegarandeerd aan onder andere de NEN-EN-IEC-62305-4 kwaliteits- en veiligheidsnorm. Dan weet u zeker dat, wanneer uw pand wordt getroffen door een directe of indirecte de blikseminslag, de bliksemstromen gecontroleerd naar de aarde worden afgevoerd. Hierdoor voorkomt u dat de bliksem schade aanricht en bespaart u veel kosten. Bovendien levert Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV altijd topkwaliteit bliksemafleiders tegen een aangename prijs. Zo hoeft veiligheid niet veel te kosten.

Ga voor de beste bliksembeveiliging! Het is belangrijk dat de bliksembeveiliging van uw pand geheel op orde is. Zo voorkomt u immers onnodige schade en ongelukken. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV ontwerpt en installeert graag een bliksemafleider of ander bliksembeveiligingssysteem voor u. Ook voor controle en onderhoud kunt u bij dit specialistische bedrijf terecht. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de bliksemexperts en zij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor uw woning, bedrijfspand of bouwproject.