ABNY
Image default
Bedrijven

Vakantiehuis op de Veluwe kopen

Prachtig vakantiehuis op de Veluwe kopen

Toen mijn man en ik op een zomeravond op het balkon van onze maisonnette in Amsterdam zaten, hadden we een diepgaand gesprek. We worden allebei steeds ouder, waardoor we steeds meer rust nodig hebben. We vinden Amsterdam een mooie stad, begrijp me niet verkeerd. Maar we zijn toe aan meer rust, stilte en aandacht voor de natuur. Om deze reden hebben we er voor gekozen om een vakantiehuis op de Veluwe te kopen. Na een lange zoektocht in Google kwamen we uit bij vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte. Gelukkig, er stond een vakantiehuisje te koop!

Ontsnappen aan de hectiek

Een week nadat we besloten hadden om een vakantiewoning op de Veluwe te kopen, waren de papieren al ondertekend. En wat hadden we er een zin in! In het weekend onze hoofdstad verlaten, in ruil voor de rustige Veluwe. Tjirpende vogeltjes, het razen van de wind… Maar vooral heel veel stilte. En dat is precies waar we zo’n behoefte aan hadden. Hier is alles binnen handbereik. Een kinderboerderijtje, restaurants met een buitenterras en nog veel meer! Ik kan het iedereen aanraden om eens te ontsnappen aan de hectiek van de Randstad en naar De Rimboe & Woeste Hoogte te komen. Dat zal je ongetwijfeld goed doen!

https://derimboe.nl/