ABNY
Image default
Dienstverlening

Waar moet je op letten als je een website hosting kiest?

Wanneer het tijd is om te selecteren wie uw website host, moet u er rekening mee houden dat uw webhost in zekere zin uw zakenpartner is. Hun service en prestaties kunnen direct van invloed zijn op uw bedrijf, daarom heb ik een lijst samengesteld met mijn 10 beste tips voor het kiezen van een WordPress hosting die bij je wensen past:

Betrouwbaarheid en inzetbaarheid

Je wilt echt dat dit bovenaan de lijst staat. Als u host op een server die slechts 50% van de tijd online is, verliest u de helft van uw bezoekers, zaken en inkomen! Uw webhost moet de uptime garanderen. U zult nooit een host vinden die 100% uptime heeft – maar zoek naar webhosts die op zijn minst een minimale beschikbaarheid van 99,5% garanderen. Bekijk ook de redundantie van de host – vraag hen welke bronnen beschikbaar zijn in het geval van een stroomstoring? Bijvoorbeeld een back-upgenerator en een ononderbroken stroomvoorziening (UPS).

Ondersteuning

In navolging van de betrouwbaarheid van uw server, is het een goed idee om te zoeken naar een host die een uitstekende, tijdige klantenondersteuning biedt. Klantondersteuning hoeft niet per telefoon te zijn – e-mailondersteuning is net zo goed als een thread als een probleem moet worden geëscaleerd. De server en het netwerk van uw website moeten 24 uur per dag en 7 dagen per week worden gecontroleerd – inclusief feestdagen!

Reservekopie van gegevens

Kies een bedrijf dat een back-up maakt van uw bestanden. Als het onvoorziene gebeurt, kan uw website worden hersteld. Ontdek hoe vaak uw server wordt geback-upt. Bedenk dat je altijd je websitebestanden op je eigen harde schijf moet archiveren in het geval van die meteooraanval!

Ontdek waar uw server zal zijn gebaseerd

Ontdek de fysieke locatie van de servers van uw webhost aangezien veel aanbieders van webhosting in Nieuw-Zeeland hun servers offshore hosten, meestal in grote datacenters in de VS. Als uw doelgroep lokaal is, zijn servers in Nieuw-Zeeland een goede keuze. U zult uw host gemakkelijker vinden om mee om te gaan als zowel het ondersteuningsteam als het datacenter zich in dezelfde tijdzone bevinden. Het betekent ook snellere toegang voor uw bezoekers, waardoor hun bezoek aan uw site leuker wordt!

https://www.webhost4you.nl/