ABNY
Image default
Electronica en Computers

iPhone gunstaanbod? Refurbished is de uitkomst

De iPhone X is één van Apple’s meest innoverende toestellen. Het toestel heeft een prachtig design, is razend snel. Apple is met dit nieuwe toestel een totale nieuwe koers ingeslagen. De iPhone zoals je hem ooit kende, is compleet geëvolueerd. In dit blog artikel over de iPhone X lees je alles wat je moet weten over dit populaire toestel van Apple.  

Waar staat de ‘X’ voor? 

De iPhone X is een eerbetoon aan het tienjarige bestaan van de iPhone. De ‘X’ slaat dus logischerwijs op het romeinse cijfer tien. Tien jaar naar de introductie van de iPhone, brengt Apple de iPhone X uit. Een tien jarig bestaan van een product kan een bedrijf (en zeker Apple niet) ongehoord voorbij laten gaan. Reden genoeg voor Apple om deze mijlpaal te vieren met een grote innovatie. De officiële benaming van de iPhone X spreek je uit als ‘iPhone tien’. Officieel spreek je de naam van deze Apple smartphone dan ook uit als ‘iPhone tien’. 

Waarom de iPhone X kopen? 

De iPhone X Silver zit boordevol vernieuwingen. Voor het eerst in de geschiedenis van Apple is het mogelijk om een Apple smartphone te ontgrendelen met je gezicht. De techniek die hierachter schuilt noemt Apple ‘Face ID’. Maar, dat is niet het enige. De iPhone X beschikt ook over een 5.8-inch OLED-display, welke verassend genoeg is geproduceerd door Apple’s grootste concurrent: Samsung. In tegenstelling tot de voorgaande ‘normale’ LCD-beeldschermen, is het OLED-beeldscherm van de iPhone X nog mooier én groter. De iPhone X is in principe kleiner qua formaat dan de iPhone 8 Plus, maar heeft wel meer beeldscherm en ook nog eens met een OLED-display. 

Betaalbare iPhone X kopen 

Als je van plan bent om de iPhone X te kopen, dan ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat het kopen van een nieuwe iPhone verre van betaalbaar is. Helemaal als je kijkt naar de prijs van een nieuwe iPhone X. Wees verstandig, je kunt ook kiezen voor een betaalbaarder alternatief: een refurbished iPhone X. Een refurbished iPhone X is een gereviseerde (meestal) eerder gebruikte iPhone X. Na een grondige technische controle en professionele reinigingsbeurt is een refurbished iPhone X praktisch weer als nieuw, maar dan vele malen goedkoper. Je kunt zomaar honderden euro’s besparen door te kiezen voor een refurbished exemplaar. 

https://www.forza-refurbished.be/iphone/x/