ABNY
Image default
Electronica en Computers

Laptops met deels of volledig metalen behuizing

Het kopen van een laptop is niet iets wat je dagelijks doet. Je koopt een laptop omdat je hier graag meerdere jaren mee wilt doen. Bij het kopen van een laptop is het niet alleen belangrijk om te letten op de specificaties in de laptop, maar de behuizing van de laptop is misschien wel net zo belangrijk. Wanneer je kiest voor een laptop met een metalen behuizing dan kies je voor een stevige laptop die minder snel kapot gaat en waar je lang plezier van kunt beleven.

Waarom kiezen voor een laptop met metalen behuizing?

Het kiezen voor een laptop met metalen behuizing kan erg positief voor je uitpakken, al helemaal wanneer je laptop vaak meeneemt of gewoon onhandig bent. Wanneer een laptop met metalen behuizing valt dan zal deze niet zo snel kapot gaan. De laptop is beter beschermd tegen krassen en valpartijen. Kortom: wanneer je wilt investeren in een laptop die voor een langere tijd mooi blijft, is het zeker een aanrader om te kiezen voor een laptop met een metalen behuizing.

Behuizing

Op deze pagina vind je laptops met een behuizing van metaal. Daarbij kun je zelf kiezen wat je wenst. Gaat je voorkeur uit naar een laptop die een volledige metalen behuizing heeft, deels van metaal is gebouwd of een laptop met een narrow border? Het is aan jou waar je voorkeur naar uitgaat.

Specificaties

Naast dat je dus zelf kunt aangeven wat voor een metalen behuizing je wenst voor je laptop, zijn er nog meer punten waar je op moet letten bij het kopen van een laptop. Wil je een laptop van 14.0, 15.6, 16.1 of 17.3 inch? Verder is het zeker een aanrader om te kijken naar de processor in de laptop en de videokaart in de laptop. De processor bepaalt de prestaties van je laptop. De videokaart bepaalt de besturing van het beeldscherm. Een ander punt waar je op moet letten is het gewicht van de laptop. Ben je vaak onderweg? Dan is het vaak fijner om voor een laptop te kiezen met een lager gewicht. Wat wens jij graag voor jouw laptop? Vul de handige filteropties in aan de linkerkant van onze pagina, geef je voorkeuren aan en vind de metalen laptop die voldoet aan jouw wensen.

Meer weten over een laptop met metalen behuizing

Wil je ook graag een laptop met een metalen behuizing? Maar kom je er zelf niet helemaal uit en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met onze specialisten. Met meer dan 15 jaar zijn wij de grootste Nederlandse speler op gebied van lokale maatbouw laptops en hierdoor kunnen we je altijd goed te woord staan en je verder helpen, zodat je een laptop koopt die helemaal voldoet aan jouw wensen.

https://bto.eu/