ABNY
Image default
Zakelijk

Voor een glazenwasser of schoonmaakbedrijf in Nijmegen, zit u bij Glossy Cleaning goed.

Glossy Cleaning is gespecialiseerd in Schoonmaakonderhoud, Glazenwasser, tapijtreiniging en andere schoonmaakdiensten!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Of in de regio Wijchen, Beuningen, Malden, Cuijk, Lent en/of Arnhem? Naast jarenlange ervaring heeft Glossy Cleaning veel unieke voordelen die u als afnemers erg kan waarderen. Hoogwaardig specialistische glasbewassing met en zonder telescoop. Hierbij geldt dat u ook voor glasbewassing op grote hoogte bij schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning aan het juiste adres bent. Ook voor schoonmaakadvies kunt u ten aller tijde bij ons terecht. 

Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen dat kwaliteit nastreeft.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door de dagelijkse controle uitgevoerd door een vaste voorvrouw/man. Eens per periode wordt er een controle steekproefsgewijs uitgevoerd op managementniveau om de gewenste kwaliteit te waarborgen.

Tevens is er een logboek voor de dagelijkse communicatie na kantoortijd. Dit biedt u de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Bij eventuele ongemakken functioneert dit logboek als een schakel tussen uw organisatie en onze medewerkers. Vanzelfsprekend zal dit logboek tijdens onze controles uitgebreid aanbod komen. U kunt ongemakken aangeven in dit logboek.

Milieuvriendelijk schoonmaken is ons basis principe.

Vanuit de markt onderscheidt Glossy Cleaning zich door duurzaamheid te optimaliseren in het bedrijfsproces. Glossy Cleaning werkt uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen. Via het EcoLabel kan Glossy Cleaning daadwerkelijk aantonen duurzaam te opereren in de markt. Daarnaast scheidt Glossy Cleaning bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Glossy Cleaning neemt zijn verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval. 

 

 

 

 

Wat kunt u verwachten van schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning in Nijmegen?

”Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.”

Glossy Cleaning richt zich op de afnemersgroep die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit heeft. De focust ligt hierbij op het niet concurreren met andere bedrijven in de markt die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Kwaliteit boven kwantiteit is bij ons het uitgangspunt! Daarnaast hechten we veel waarde in uw vertrouwen in ons. We kiezen om deze reden er dan ook voor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Als laatst kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijde direct contact met ons opnemen via welk communicatiekanaal u ook wenst. 

Wilt u contact met Glossy Cleaning opnemen? Geheel vrijblijvend uiteraard.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u via het contactformulier contact met Glossy Cleaning opnemen.

https://www.glossycleaning.nl/