ABNY
Image default
Woning en Tuin

De nieuwe elektrische Wesen ECO flat; mooi ontwerp en energiezuinig

De nieuwe elektrische Wesen ECO flat; mooi ontwerp en energiezuinig

 

Bij het nieuwe model van Wesen, de Wesen ECO flat is de allernieuwste technologie toegepast om zo het hoogst haalbare energielabel te krijgen.

De elektrische boiler van Wesen is op het moment een van de meest energiezuinigste boilers die op dit moment leverbaar is en heeft zodoende een energielabel B gekregen.

 

De ontwerper van de Wesen ECO flat heeft bovendien aan het ontwerp veel aandacht geschonken.

Het is een boiler die gezien mag worden met zijn mooie rondingen en een geringe diepte van slechts 25 cm (bij de 50 liter). Zodoende kan de boiler gewoon in een zichtbare ruimte geplaatst worden, maar door zijn slanke model past de elektrische boiler ook vaak gewoon in een keukenkastje.

 

Wat verder nog super handig is, is dat de Wesen ECO 50 is voorzien van 2 tanken met in elke tank een verwarmingselement.

Dit heeft als voordeel dat het water al verwarmd de tweede tank in komt en de opwarmtijd vermindert omdat de tanks kleiner zijn.

 

Ook is de boiler geïsoleerd met een isolatielaag van maar liefst 20mm van het nieuwste soort PUR,wat er voor zorgt dat het water lang warm blijft. Dit draagt weer bij aan de energiezuinigheid.

 

 

 

De digitale controller zorgt ervoor dat een van de twee aanwezige verwaringselementen automatisch aan gaat. De tanken zijn bovendien glasgeëmailleerd gecoat en hebben een vermogen van 800 en 1200Watt. Maximaal kan er verwarmt worden met 2000Watt.

 

De slimme controller op de Wesen ECO flat programmeert zichzelf. Gedurende een week kijkt de controller naar uw waterverbruik en zal zichzelf aan de hand hiervan instellen, zodat u de meest voordelige instelling heeft en zodoende dus minder stroom verbruikt in verhouding tot andere merken.

U kunt uw elektrische boiler uiteraard ook handmatig instellen op de door u gewenste temperatuur.

 

De Wesen ECO flat is verkrijgbaar in 30,50, 80 en 100 liter en hebben allen dezelfde technieken in huis.

 

Wilt u meer weten over de Wesen ECO flat boilers? Kijk dan eens op de website van elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis