ABNY
Image default
Woningen

Uw huis elektrisch verwarmen met de Eltherm elektrische cv ketel

Uw huis elektrisch verwarmen met de Elterm elektrische cv ketel

 

Dit jaar gaan we voor duurzaam. Gelukkig zonder in te leveren op luxe en comfort. De toekomst was nog nooit zo mooi.

Het kan allemaal; in plaats van gas kunt u nu uw cv radiatoren of vloerverwarming verwarmen met stroom.

De Elterm elektrische cv ketel is aan te sluiten op uw radiatoren of vloerverwarming, geen gas meer nodig dus. Dat is wel de toekomst. Het is een veilige, efficiënte en onderhoudsvrije warmtebron.

 

 

De cv is energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica. Zo heeft u een maximale energiebesparing en langdurig comfort.

Aangezien er nu geen verbranding plaatsvindt, is er ook geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging. Bovendien is er ook geen afvoer nodig en dus ook geen schoorsteen of buizen meer op het dak. Zo is de Eltherm elektrische cv nagenoeg onderhoudsvrij.

Er zijn in de aan/uit modus de volgende thermostaten aan te sluiten; Honeywell Lyric T6, Honeywell Round, Tado, Netatmo, E-Thermostaat, Toon, Nest. De elektrische cv ketel is compatible met alle ruimte thermostaten en heeft een tank van 3 liter plus een ingebouwde pomp.

Bovendien is de temperatuur traploos in te stellen van 5 tot 70 graden celcius (voor de vloer geldt 5-40 graden celcius).

De Eltherm elektrische cv heeft een multifunctioneel digitaal display en een energielabel D.

Wat ook handig is, is dat de ketel voorzien is van een antiStop funktie, welke er voor zorgt dat de pomp elke 14 dagen 1 minuut aanslaat om vastlopen te voorkomen. De AntiStop funktie wekt in off modus. Het is beter om de de ketel nooit van het stroom te halen, dat is niet nodig, aangezien het verbruik slechts 0,5Watt is!

Wilt u meer informatie over dit product? Kijk dan ook eens op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel