ABNY
Image default
Sport

Verweer uzelf tegen het water met een mooie zeiljas voor heren

Op het water is het altijd belangrijk om een zeilbroek en zeillaarzen van goede kwaliteit te hebben, dit geldt echter ook voor de zeiljas voor heren en dames. Bent u fan van de nautische lifestyle en is het water uw tweede huis? Wees dan altijd voorbereid met de deugdelijk zeiljas voor heren of de zeilbroek voor dames van Vreeken. Met een ruime keuze aan merken en modellen vindt u bij deze specialist in watersport altijd een passende outfit. De diverse categorieën zijn dan ook aangepast op de locatie van uw zeilavontuur. Gaat u bijvoorbeeld de zee op? Kies dan zeker voor een stevige offshore ocean jas van bijvoorbeeld Coastal of Musto.

Ook voor een dames zeilbroek bent u bij Vreeken aan het juiste adres

Natuurlijk gaan ook de dames niet zonder de juiste kleding aan boord. Geef tegenkracht aan de zee in de stevige zeilbroeken voor dames van onder andere Helly Hansen en Gill. De meeste zeilbroeken voor dames zijn gemaakt van ademende en waterdichte stoffen. U bent dus wel beschermd tegen de invloeden van wind en water, maar uw lichaam heeft nog steeds de mogelijkheid om te ademen tijdens de inspanningen op het water. Bent u nog nieuwe in de nautische wereld en wilt u graag wat advies? De deskundige adviseurs van Vreeken weten alles van de zeilsport en wat u ervoor nodig heeft, zodat u altijd een passende zeilbroek zult vinden. 

Online bestellen of passen in de winkel: alles is mogelijk

Zowel dames als heren zijn welkom om de zeilkleding, zoals een zeiljas of zeilbroek, te passen in onze fysieke winkel in Loosdrecht. Hier kunt u ook terecht voor het afhalen van webbestellingen of retourneren van artikelen. Dus bent u op zoek naar zeiljassen en andere zeilkleding voor uw volgende tocht op zee of rustigere wateren? Ga dan zeker eens langs bij Vreeken of bezoek de webshop.