ABNY
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sitecore | De digitale totaaloplossing in marketing

Meet exact welke weg jouw klant aflegt, waardoor je de gepersonaliseerde service omtrent je brand continue kunt verbeteren. Alles waar personalisatie een belangrijke rol speelt, om diensten en producten zo goed mogelijk bij doelgroepen te laten aansluiten, is de kracht die samenkomt met een Sitecore CMS platform. De grootste vooraanstaande merken, waaronder internationale brands, maar ook verzekeraars, reisorganisaties, ziekenhuizen en bijvoorbeeld energieleveranciers gebruiken om die reden al dit customer experience management systeem. 

Sitecore is een op .NET-technologie gebaseerd content managementsysteem (CMS), waarmee diverse integraties kunnen worden gedaan. Sitecore is uitgegroeid tot een experience platform, waarmee webcontentbeheer, marketing automation, weboptimalisatie door middel van A/B-testen en e-commerce-oplossingen optimaal te ontwikkelen zijn.

Waarom Sitecore

Sitecore stelt klanten in staat hoge mate van personalisatie toe te passen om zo content te tonen die inspeelt op de wensen van de gebruiker, gebaseerd op onder meer het gedrag, taal, de locatie en het apparaat. 

Het Sitecore CMS, ook wel Experience Management Systeem genoemd, is bijzonder geschikt voor marketeers en data-analisten. Eenvoudig kunnen geautomatiseerde A/B-testen worden gestart, waarmee het Sitecore CMS kan detecteren welke variant het beste converteert. Ook kun je op individueel gebruikersniveau waardevolle informatie krijgen hoe mensen door je website navigeren.

Diverse content editing functionaliteiten maken het mogelijk om eenvoudig webpagina’s op te bouwen vanuit bestaande en voorgedefinieerde componenten.

Het core-team wordt ondersteund door Microsoft en kan daardoor aansluiten op het cloudplatform Microsoft Azure. 

Naast al het bovenstaande is Sitecore een krachtig en bewezen CMS, in het bijzonder waardevol voor grote enterprises.  

Enkele merken die Sitecore gebruiken:

  • Eneco
  • L’Oréal
  • P&G
  • Suzuki 
  • C1000

Betrouwbare partner

Mits goed geïnstalleerd, biedt het platform waardevolle inzichten die bedrijven onder meer kunnen inzetten voor verdere groei. 

Werken met een leidende partner stelt je bedrijf in staat om de volledige kracht en alle voordelen te benutten door gebruik te maken van het volledige platform. Het integreren van een nieuw Sitecore platform? Het optimaliseren of overnemen van je bestaande Sitecore platform? Neem vandaag nog contact op voor onze expertise.

Het Nodes Sitecore team bestaat uit voormalige werknemers van Sitecore waardoor je op zeer ervaren professionals bouwt die al vele jaren met het bekroonde Sitecore platform hebben gewerkt. 

Over Nodes

Werk samen met een van Europa’s leidende bureaus voor digitale productontwikkeling. Met 8 kantoren binnen en buiten Europa en bekroonde projecten voor miljoenen gebruikers begrijpen wij als geen ander dat digitale productontwikkeling maatwerk vereist. Waarin onze in-house experts op ieder punt perfectie in je product brengen. We noemen het: “Engineering awesome”.

https://www.nodesagency.nl/sitecore/