ABNY
Image default
Woningen

Hypotheekadviseur in Deventer

Ekelmans is de hypotheekadviseur in Deventer. Ben je van plan om in deze omgeving een huis te kopen, of jouw bestaande hypotheek overzetten, het is hier allemaal mogelijk. Dit financieel adviesbureau kan goed helpen met meerdere financieële diensten. Diensten zoals verzekeringen, echtscheidingen, ontslagvergoedingen, overlijden en veel meer. Voordeel is dat je deze adviseur kan inschakelen voor diverse diensten. Elk advies die zij hier geven is onafhankelijk en daarom erg prettig.

Omdat wij al een tijd van plan waren om te gaan verhuizen, hebben wij de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Want een huis kopen dat kan iedereen, maar de vraag welke hypotheekvorm je hiervoor moet afsluiten, is en blijft lastig. 

Afspraak bij de hypotheekadviseur in Deventer

Om te kijken hoe hoog ons budget was en welk soort hypotheek hier het beste bij past, hadden wij een afspraak gemaakt op het kantoor van Ekelmans. Hier werden wij hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Belangrijk tijdens dit gesprek is dat je alles verteld over jouw financiële zaken. Zo moet je de gegevens over eventuele andere leningen doorgeven, maar ook de inkomens zijn erg belangrijk. Nadat alles goed was doorsproken, geïnventariseerd, werd er een analyse gemaakt. Hier werd gekeken welke producten het beste bij onze behoeften zouden passen. Een op maat gemaakt advies is het gevolg hiervan om te kijken welke leenvorm het beste bij ons zal passen. 

Nadat wij deze fasen allemaal hadden doorlopen, was het ons duidelijk geworden tot hoeveel wij een lening voor een nieuwe huis konden afsluiten. Nu was het nog de taak om de juiste geldverstrekker te vinden, maar ook daar werden wij goed in ondersteund.

Op zoek naar een mooie woning

Het financiële plaatje hebben wij helemaal doorlopen en nu kwam het leuke gedeelte voor ons, een ander huis vinden. Samen met een makelaar zijn wij verschillende woningen gaan bekijken.  Woningen die binnen ons budget pasten en waar wij de komende jaren met veel plezier konden wonen. 

De hulp die wij van deze hypotheekadviseur hebben gehad was geweldig. Er werden hier zaken besproken waar wij nog niet eerder aan gedacht hadden. Mede door deze geweldige hulp, wisten wij welke lening vorm het beste voor ons was en wat wij aan een woning konden besteden.

Inmiddels zijn wij verhuisd en wonen met veel plezier in een prachtige woning in Deventer.

 

http://www.hypotheekadvies-deventer.nl/hypotheekadviseur-in-deventer/