ABNY
Image default
Dienstverlening

Snel in contact met Telfort via Klantenservicetelefoon

De helpdesk van Telfort is op de volgende tijdstippen bemand: iedere maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0900 9596. Dan is er nog een tweede telefoonnummer en dat luidt +31 88 7650 200. Dit is speciaal bedoeld voor klanten die in het buitenland verblijven. De tarieven die gehanteerd worden, zijn dezelfde als bij bellen binnen Nederland. In noodgevallen -je bent je telefoon verloren of hij is gestolen- bel je 24/7 en 7 dagen in de week met 0900 9596. Soms is het handig iets per post te versturen. Hierbij de adressen die je kunt gebruiken:

-Telfort Mobiel: Postbus 512, 2400 AM Alphen a/d Rijn;

-Telfort Internet, TV & Vast Bellen: Postbus 217, 2400 AE Alphen a/d Rijn;

-Telfort Zakelijk: Postbus 550, 5800 AN Venray.

Wil je een afspraak maken om langs te gaan bij Telfort? Dit is het bezoekadres: Teleportboulevard 121, 1043 EJ Amsterdam.

 

Telfort storing? Bel de Klantenservicetelefoon!

 

Stel je voor er is een Telfort storing en het lukt je niet het noodnummer te achterhalen. Dit is totaal geen probleem. Bel met Klantenservicetelefoon en de medewerker die opneemt, zal je direct doorverbinden. Het nummer van Klantenservicetelefoon is 1840. Een simpel, makkelijk te onthouden telefoonnummer dat nog vaak van pas zal komen! Als Telfort-klant kunnen de volgende vragen bij je spelen,

-Hoe kan ik een bundel tijdelijk aanzetten?

-Ik wil mijn nieuwe bankrekening doorgeven, kan dat online?

-De laatste factuur heeft een ander bedrag, kan iemand uitleggen hoe dat komt?

-Wat is de snelste manier om een nieuwe simkaart te activeren?

-Is het mogelijk per direct mijn abonnement te wijzingen?

-Kan de incassodatum veranderd worden?

-Mijn wifi werkt niet altijd even goed, waar ligt dat aan?

-De interactieve televisie geeft af en toe een foutmelding, wat te doen?

Antwoorden hierop en op vele andere vragen staan op de Telfort-website. Het betreft hier allemaal zaken die je gemakkelijk zelf kunt regelen. Hoe precies, dat wordt stap voor stap uitgelegd.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/