ABNY
Image default
Bedrijven

Wil jij ook je huis omtoveren tot een thuis? Bezoek Nouvez!

Heb je een nieuw huis gekocht, en wil je het beste meubilair hebben in je gloednieuwe huis. Met meubilair die jij het mooist vindt, voelt je huis pas als thuis. Met kussens die jou gelukkig doen. En een heerlijke bank waar je languit op kan liggen na een lange dag sjoelen. Een plek waar je je op je best voelt en waar je met geluk in je hart heen wilt. Daar is goed interieur van belang. Daar stappen wij in. Bij Nouvez kan je meest uiteenlopende producten vinden voor jou om gelukkig van te worden.

Nouvez is een online woonwinkel vol met designmeubelen en woonaccessoires. Wij zijn een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken. Van stoelen en banken tot een prachtige eettafel en van accessoires voor in de slaapkamer tot tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij een webwinkel van Nouvez.

En dat alles voor de beste prijzen. Je hoeft niet bang te zijn om te veel te betalen, want wij bieden laagste prijsgarantie. Idealer kan het zijn. Je hebt producten van beste kwaliteit, voor de beste prijzen.

Zodra je net in een nieuw huis gaat wonen, kunnen er wel wat kosten bij komen. We snappen dan ook als je wat krap in de kas zit. Daarvoor hebben wij ook een oplossing. Je kan namelijk bij ons gebruikt maken van AfterPay. Daarbij betaal je je nieuwe meubelen wanneer het jou het beste uitkomt. Ook verzendkosten worden niet inbegrepen zodra je kosten maakt boven de 50 euro. Je bestellingen worden dan gratis bezorgd in zowel Nederland als België. Ook heb je recht op 14 dagen bedenktijd, voor het geval je toch voor de wit crème wilt gaan, in plaats van gebroken wit.

Bij Nouvez doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. We hebben dan ook al meer dan 7 jaar meer dan 50.000 tevreden klanten. U kunt daar ook een van worden!

https://www.nouvez.nl/