ABNY
Image default
Groothandel

Emmer met deksel van 20 liter, ideaal voor opslag en transport

Bent u op zoek naar een emmer die voorzien is van een deksel? Dan bent u bij Verpakkingswebwinkel.nl aan het juiste adres. Onze emmers zijn gemaakt van de beste kwaliteit, zijn gebruiksvriendelijk én functioneel. De emmer met deksel 20 liter kunt u per stuk kopen, maar het is ook mogelijk om grotere hoeveelheden bij ons af te nemen. Dit varieert van 10 stuks tot maar liefst 200 stuks. Hoe meer emmers u bestelt, hoe goedkoper de emmers per stuk worden. De emmer heeft een hoogte van 32,05 centimeter. De doorsnede op de bodem is 28,1 centimeter en aan de rand is deze doorsnede 32,6 centimeter.

Transport en opslag

De emmers zijn voorzien van een hengsel en zijn uitgerust met een stevige sluitclip. Dat laatste is direct het grote voordeel van deze emmers. Dankzij de stevige sluitclip zijn de emmers 100% afsluitbaar en kunt u de emmers, ook wanneer ze gevuld zijn, heel gemakkelijk vervoeren. Wilt u de gevulde emmers op een efficiënte manier opslaan? Dankzij de afsluitbare deksel is het mogelijk om de emmers op elkaar te stapelen. Leeg kunt u de emmers makkelijk in elkaar schuiven om ruimte te besparen.

Emmer met deksel (20 liter) online bestellen

De emmer met deksel is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder 3 liter, 5 liter en zelfs 20 liter. De emmer met deksel 20 liter is uitermate geschikt voor opslag van grote hoeveelheden aan vaste- en of vloeibare stoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedingsproducten, non-food artikelen, et cetera. De emmers zijn gemaakt van kunststof en hebben een gladde binnenkant. Hierdoor zijn ze heel eenvoudig te reinigen. Standaard hebben de emmers een witte kleur. Mocht u de emmers willen voorzien van een private label, dan is dat uiteraard ook mogelijk.