ABNY
Image default
Dienstverlening

Welke begrafeniszaken kun je allemaal regelen voor de overledene

Traditioneel sturen mensen begrafenisbloemen of sympathiebloemen als een teken van steun en om hun condoleances te betuigen. In de afgelopen decennia hebben families echter ook de uitdrukking ‘In plaats van bloemen …’ in overlijdensberichten en overlijdensberichten gebruikt om hun voorkeur voor begrafenisherdenkingsdonaties te suggereren in plaats van of als aanvulling op bloemen.

Daarom moet u beslissen of deelnemers bloemen mogen sturen, of u liever dat ze doneren aan een gekozen liefdadigheidsorganisatie of oorzaak ter herinnering aan de overledene, of dat een van beide uitdrukkingsvormen geschikt is. Het is ook mogelijk om te kijken naar mogelijkheden voor de goedkoopste begrafenisverzekering zodat je makkelijk kosten kunt besparen.

Je kunt ook gebruik maken van een overlijdensadvertentie

Of het nu in de overlijdensadvertentie of overlijdensadvertentie, sociale media of mondeling wordt gevraagd, u moet duidelijk communiceren hoe / waar u donaties kunt sturen. Voorbeelden van goede doelen of organisaties die u zou kunnen selecteren, zijn onder meer:

  • Het hospice dat zorgde voor je geliefde
  • Een oorzaak die op zoek is naar een remedie voor de ziekte of ziekte die de dood van uw geliefde heeft veroorzaakt, zoals kanker, hartaandoeningen, Alzheimer, enz.
  • Een goed doel, organisatie of bedrijf dat een oorzaak of doel vertegenwoordigt dat een persoonlijke passie of overtuiging van de overledene weerspiegelt, of een die hij of zij steunde

Contact- en onderzoeksdienstverlener

Nadat u het bovenstaande hebt bepaald, is de volgende stap het onderzoeken van uw service- en provideropties. Als de dood al heeft plaatsgevonden, kunt u contact opnemen met een lokale begrafenisondernemer, crematieprovider of begraafplaats. De door u gekozen aanbieder kan u helpen bij het regelen van de begrafenis-, herdenkings- en / of intermentenservice die u wenst; informatie verstrekken over uw verschillende product- en service-opties; uitleggen van de kosten voor merchandise, services en andere professionele vergoedingen; en u helpen bij het opstellen van een overlijdensbericht of overlijdensbericht en het verkrijgen van officiële overlijdensakten.

https://uitvaartpolis-online.com/natura-begrafenisverzekering/