ABNY
Image default
Vakantie

Groepsaccommodatie in Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie om er even helemaal tussenuit te gaan. Prachtige natuurgebieden, uitgestrekte bossen en weidse vergezichten nodigen uit voor een wandeling of fietstocht. Wie weet kom je onderweg een paar oerrunderen tegen, of een hert. Liefhebbers van ontspannende uitjes hebben Overijssel allang ontdekt als romantische bestemming.

Maar Overijssel is niet alleen voor stellen en gezinnen een fijne plek om even tot rust te komen. Ook voor grotere groepen heeft Overijssel veel te bieden. Verspreid over de hele provincie vind je groepsaccommodaties voor iedereen. Dus trek er eens op uit met je hele familie (inclusief schoonfamilie), de sportclub, je maten van de studentenvereniging of je vrienden.

Van basaal tot luxe

Elke groep is anders, dus elke groepsaccommodatie is anders. Sommige groepen kiezen voor een groepsaccommodatie waarbij je met zijn allen op een slaapzaal ligt. Dat staat garant voor gezelligheid. Net als vroeger, met de zaklamp. Veel slaap zul je niet krijgen, maar je maakt wél met zijn allen onvergetelijke herinneringen.

Andere groepen hechten meer aan privacy en luxe. Voor hen zijn er accommodaties waarbij de slaapplaatsen verdeeld zijn over kleinere slaapkamers met eigen badkamers.

Ook de inrichting kan per accommodatie verschillen. Dus hoe basic of luxe je jouw groepsaccommodatie ook wilt hebben, in Overijssel kun je altijd terecht.

Bijzondere slaapplaatsen

Ook niet onbelangrijk is de omgeving waarin je verblijft. Er zijn groepsaccommodaties in steden als Ommen, maar ook midden in het bos. De ene groepsaccommodatie zit in een eeuwenoude Saksische Boerderij, terwijl de ander in een oud klooster is gevestigd.

De ene groepsaccommodatie heeft een moderne en kleurrijke uitstraling, terwijl de andere juist opvalt door het rustieke gebruik van natuurlijke en traditionele materialen.

Is onze groep niet te groot?

Een van de meest gestelde vragen aan groepsaccommodaties in Overijssel is misschien wel de vraag of je groep niet te groot is. En inderdaad zijn sommige accommodaties beperkt, maar er is voor elke groep wel wat te regelen. Er zijn zelfs accommodaties die geschikt zijn voor 70 personen. In Overijssel is dus een groepsaccommodatie voor élke groep.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende groepsaccommodaties? Kijk dan op www.visitoost.nl en laat je verrassen door het hele aanbod aan accommodaties. Ook kun je je hier laten inspireren door het uitgebreide aanbod aan activiteiten in Overijssel. Zo wordt jullie trip naar Overijssel een feest.

https://www.visitoost.nl/