ABNY
Image default
Woning en Tuin

Veel voor weinig met de DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler

Met de DAT-Nofer Quality-Pro krijgt u veel waar voor uw geld.

 

Een boiler aanschaffen van DAT-Nofer is een behoorlijk goede keuze, zeker als je kijkt wat je krijgt voor zo’n lage prijs.

De elektrische boilers zijn verkrijgbaar in 50, 80 en 100 liter en hebben allen een snelle opwarmingstijd door het verwarmingselement van 1500watt (in de 50 en 80 liter) en maar liefst 2000watt in de 100 liter.

De boilers zijn vervaardigd in de EU en worden gemaakt met louter hoogwaardige materialen.

De boilers van het merk DAT onderscheiden zich door zeer hoge betrouwbaarheid en hoge energie labels en is een van de grootste boiler fabrikanten van Europa. Ze maken al meer dan 75 jaar boilers en zijn in hun thuisland een A merk.

Het water wordt bovendien langer warm gehouden door een dikke uit polyurethane foam gemaakte isolatiewand. Dit is perfect indien u bijvoorbeeld dag-nacht stroom heeft en kunt u dus best veel energie besparen op deze manier.

Ze zijn met het nieuwste soort issolatieschuim misschien wel iets zwaarder, maar ze hebben een aantoonbaar betere isolatiewaarde wat dus weer resulteert in een lager energieverbruik.

De DAT-Nofer Quality-Pro is gemaakt met 2mm dik koud gerold staal met een geëmaillerde binnenlaag van 220μ gemaakt bij een temperatuur van 860 graden celcius, wat een zeer goede bescherming biedt tegen corrosie.

In de boiler zit ook een magnesium anode die zorgt voor de bescherming van de binnenketel, deze anode maakt de tank kathodisch waardoor corrosie geen kans krijgt. De anode offert zichzelf eigenlijk op, en moet, afhankelijk van de kwaliteit het water om de twee jaar vervangen worden. Het systeem met de anode is ook populair in de scheepvaart.

 

 

De elektrische boilers zijn te gebruiken voor uw douche en wastafel en als u meer wilt weten over dit merk of andere merken elektrische boilers, kunt u ook eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu. Of bel ze eens voor wat informatie.

 

 

 

 

 

 


 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers