ABNY
Image default
Bloemen

De mooiste rouwboeketten en rouwbloemen bestellen, nieuwe onlineshop met persoonlijk contact

Rouwbloemen.direct omdat afscheid nemen maar één keer kan. Rouwbloemen.direct verzorgt en bezorgt met liefde en passie uw rouwbloemen, grafstukken, afscheidsbloemen en bedank boeket voor crematie of begrafenis. Van rozenblaadjes tot volledige kistbedekking, Rouwbloemen.direct verzorgt het voor u en komen het op het gewenste tijdstip en opgegeven locatie bezorgen. Vandaag besteld is morgen in huis. Heeft u niet gevonden wat u zocht in onze vernieuwde webshop? Ons team van bloembinders staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden en met u mee te denken voor een passende creatie. Heeft u speciale wensen? Rouwbloemen.direct maakt het. Ook voor rouwlinten is alles mogelijk. Wij hebben vele rouwlint kleuren op voorraad en hebben de mogelijkheid in meerdere kleuren en lettertypen te printen. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar om u vragen telefonisch te beantwoorden en uw bestelling aan te nemen. 

Waarom Rouwbloemen.direct ? Rouwbloemen.direct heeft al jaren lange ervaring in de bloemen en werkt alleen met eigen gediplomeerde en gespecialiseerde bloembinders. Voor rouwstuk, bloemstuk of rouwboeket  bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer aan de bloemenveiling, dagelijks aanvoer van verse bloemen voor uw rouwboeket of rouwstuk en dus geen tussenpersonen of websites die uw bestelling aan derde geven. Wij onderscheiden ons van andere web-shops omdat wij persoonlijk met u bestelling om gaan, zo krijgt u altijd wat u besteld. Dit heeft voor u vele voordelen. Zo worden onze bloembinders elk jaar ge-update en de nieuwste trends en ontwikkelingen worden hen bijgeleerd. Rouwbloemen.direct is al jaren lang exporteur van bloemen over de gehele wereld en heeft haar eigen inkoopcentrale welke direct in verbinding staat met de veiling te Aalsmeer. Wij kopen dus de bloemen voor uw rouwboeket of rouwstuk vers in en daardoor geven wij u ook een vers garantie van min. 7 dagen.

Rouwbloemen.direct heeft ook een speciale afdeling voor baby/kind rouwstukje en bijzondere rouwstukken. Zo maakt rouwbloemen.direct bijvoorbeeld stukken in de vorm van een hart, een wolkje, engel vleugeltje, beertje, ster(retje), anker, godsdienstig kruis, engel , vlinder of fotolijst omringd met bloemen ,  en u mag er ook een persoonlijke invulling aan geven. Heeft u een bijzonder rouwstuk in gedachten en staat deze niet in onze webshop? Neem gerust contact met ons op en rouwbloemen.direct zal in samenspraak met u deze verwezelijken. 

De nabestaande uw steun willen betuigen? Rouwbloemen.direct heeft handgemaakte boeketten in alle kleuren om te versturen als troostbloemmetje naar de nabestaande. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden. 

 

 

http://www.rouwbloemen.direct