ABNY
Image default
Aanbiedingen

Het roken van een e-sigaret

De e-sigaret: wie kent het nou niet? De sigaret waarbij je geen nicotine rookt maar een vloeistof wat zich omzet in damp. In dit blog vertellen we je er meer over. Ook al heb je sommige vloeistoffen met nicotine, dan is het alsnog een stuk gezonder dan de normale sigaret. Het is onder de rokers erg bekend. Je kunt de e-liquids zelf kiezen want er zijn verschillende smaken verkrijgbaar. Wil je dus nog wat nicotine erin hebben? Dan is dat mogelijk. Deze e-sigaret kun je online bestellen bij Eliquidmania.

Verschillende smaken

In het online assortiment van Eliquidmania vind je verschillende soorten smaken. Heb jij een favoriete smaak? Dan kun je deze bestellen. Ook kun je eens een keer andere smaken uitproberen die je nog nooit hebt gehad. Je kunt er in ieder geval even rustig over na denken, want je kan dit vanaf de bank al bestellen. Ook kun je gebruik maken van de zoekfunctie, zodat je gemakkelijk en snel alles kunt vinden wat jij wenst. Het voordeel van online bestellen is dat het ook thuis wordt afgeleverd. Dit gebeurt zelfs al de dag erna, mits je wel voor 17:00 uur de bestelling hebt geplaatst. Je kunt dus direct testen of je de goede keuze hebt gemaakt wat betreft de smaak van de e-liquids. Daarbij kun je profiteren van een gratis verzending vanaf een bedrag van €10,00.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je wat meer informatie ontvangen over de precieze regelgeving wat betreft de e-sigaretten? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice want zij kunnen je hier meer over vertellen. Zij kennen namelijk de producten in hun assortiment dus zij kunnen ook adviseren over verschillende producten. Wil je dus een e-sigaret kopen bekijk dan de website.

https://www.eliquidmania.nl/