ABNY
Image default
Huishoudelijk

Kwaliteit en betaalbaar gaan hand in hand met de DAT-Nofer Quality-Pro

Kwaliteit en betaalbaar gaan hand in hand met de DAT-Nofer Quality-Pro

 

Het kabinet heeft besloten dat de komende decennia iedereeen van het gas af moet. Zelfs als de eigenaar van een eigen huis het niet zou willen, moet het toch, volgens het kabinet. Iedereen van het gas af dus, want we stoten met z’n allen te veel CO2 uit, en dat versterkt de opwarming van de aarde.

Alles leuk en aardig zo’n besluit, maar is dat niet een kostbaar ding? Nou, dat valt best mee, zeggen ze bij de fabriek van DAT-Nofer.

Zij maken al meer dan 75 jaar boilers en komen nu met een nieuwe energiebesparende elektrische boiler. De boilers zijn zuinig in gebruik, energiezuinig dus en spotgoedkoop, zonder in te boeten op de kwaliteit.

De elektrische boilers van DAT-Nofer worden dan ook gemaakt met de allerbeste materialen en worden gewoon in Europa gemaakt. De DAT boilers zijn in eigen land dan ook een A-merk. Ze staan vooral bekend om betrouwbaarheid en hoge energielabels. En zoals gezegd, niet duur.

Het water in de boiler wordt lang vastgehouden doordat de isolatiewand een dikke laag plyurethaan foam heeft en daardoor een bewezen grote isolatiewaarde heeft hierdoor is het energieverbruik stukken minder.

De elektrische boilers van DAT-Nofer zijn tot nu toe verkrijgbaar in 50, 80 en 100 liter en hebben ook nog eens een snelle opwarmingstijd door het gebruik van een 1500 (bij de 50 en 80 liter) of een 2000watt (bij de 100 liter) verwarmingselement.

De anode die er standaard in zit zorgt bovendien voor het kathodisch maken van de binnenketel, zodat deze beschermd wordt tegen corrosie.

 

 

Voor deze en vele andere elektrische boilers en informatie over het hoe van het gas af kunt u terecht op de website van elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers