ABNY
Image default
Banen en opleidingen

Verkooptraining voor het beste verkoopresultaat!

Verschillende bedrijven bieden een verkooptraining voor een aantrekkelijke prijs. Is de prijs zo belangrijk? Gaat het niet om de ROI (Return On Investment) van de training. Het is niet belangrijk hoeveel een training kost, maar hoeveel extra omzet je daardoor kan realiseren. Het is ook belangrijk voor iedere accountmanager om de basis van verkoopvaardigheden te kennen. Denk hierbij aan het werven van nieuwe klanten of het houden van bestaande klanten, dit is namelijk iets wat niet iedereen kan.

Ik ben zelf een accountmanager en ben er achter gekomen dat ik het lastig vind om grote deals af te sluiten, daarom wilde ik op korte termijn een oplossing vinden. Ik ging googelen op zoek naar informatie over de beste verkooptechnieken toen ik op de website van Excellent Verkooptraining terecht kwam. Dit bedrijf staat bekend om zijn goede service bij het geven van cursussen en trainingen, ze hebben zeer goede beoordelingen. Ik heb niet echt geaarzeld maar heb me meteen aangemeld voor deze training. Na het volgen van de basis training heb ik me meteen aangemeld voor de follow-up training, mijn verkoopcijfers zijn gestegen met 600%, echt een aanrader. 

Excellent Verkooptraining is het meest ervaren commerciële trainingsbureau van Nederland dat organisaties future-proof maakt via radicale commerciële innovatie. Dat doen ze door de ultieme mix van techniek en verkoop. Ze werken met een team van 30 mensen. Bij meer dan 1000 organisaties, bij meer dan 10.000 projecten – in meer dan 15 landen. Als specialist in verkoop biedt Excellent de kortste weg naar indrukwekkend verkoopresultaat. Dat doen ze met verkooptraining, managementtraining en salesprocesoptimalisatie. 

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/