ABNY
Hobby en vrije tijd

Sfeer en stijl in uw tuin met vlonderplanken

Met een toepassing van vlonderplanken voor uw terras of steiger creëert u sfeer en stijl aan de buitenzijde van uw woning. Wilt u zeker 20 jaar genieten van een kwalitatief uitstekend terras en een prettig comfort dankzij de juiste keuzes in planken, dan is het van essentieel belang om u verder in te lezen in deze vorm van terrasaanleg. Vlonderplanken zien we vaker dan eens terugkomen bij kleine en grotere aanlegsteigers langs het water, maar het is ook de ideale toepassing bij uw eigen woning. Een dergelijke plank is namelijk in dermate veel varianten verkrijgbaar, dat u altijd zelf de hand hebt in comfort en uitstraling voor uw terras.

Op welke plekken zijn vlonderplanken bruikbaar?

Vlonderplanken hebben een veelzijdige functie. U kunt deze planken gebruiken op uw dakterras, uw reguliere terras achter huis of als aanlegsteiger langs het water dat allicht langs uw huis loopt. Hierdoor kunt u tijdens de zomer heerlijk buiten zitten en het comfort aan uw voeten ervaren. Het oppervlak dat u creëert is namelijk te vinden als een gladde toplaag, maar ook in een uitvoering van diepe of ondiepe groeven. Deze bepalen in combinatie met een geschikte tint de sfeer en uitstraling van het terras. Dankzij de unieke houtsoorten blijft uw terras jarenlang van topkwaliteit.

In talloze uitvoeringen verkrijgbaar

Een vlonderplank is doorgaans gemaakt van hardhout, Lariks, grenen (geïmpregneerd) of bamboe. Met name de hardhout en Lariks varianten komen vaak voor. Hardhout heeft een verbluffend lange levensduur van zeker 25 jaar, dankzij de krachtige elementen en verschillende varianten zoals Ipé of padouk. De dikte van het hout heeft eveneens invloed op de levensduur van de vlonderplanken. Hoe dikker het hout, des te minder fundering of ondergrond u nodig heeft. Alle diverse varianten binnen dit product komt u tegen bij Houthandel van Wanrooij. Informeer naar de mogelijkheden om karakter aan uw terras te geven.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop je aluminium boot voor de zomer

Vijf redenen om een elektrische fiets te kopen

Speeddaten met stijl? Ontdek een speeddate van Speeddating-belgie.be!