ABNY
Image default
Eten en drinken

Een geweldig restaurant in Bergen op Zoom

Zoekt u een restaurant in Bergen op Zoom waar u heerlijk kunt dineren, waar u met mooi weer van een wijntje kunt genieten op het terras, of waar u een groot feest kunt geven? Brasserie La Pucelle is een van de leukste restaurants in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom in het vijftiende-eeuwse Markiezenhof, om er te genieten van de uitgebreide menukaart. Verwen uzelf en uw partner, uw gezin of uw vrienden met een heerlijke lunch of een zeer aangenaam avondmaal. Wilt u meer weten over dit restaurant en de bijzondere locatie? Lees dan verder.

Kom eten in een restaurant in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een van de mooiste steden in Noord-Brabant. Zoekt u een leuk restaurant in de buurt van Bergen op Zoom? Bij Brasserie La Pucelle staat er voor iedereen wel wat lekkers op de kaart. Het restaurant bevindt zich op de mooiste locatie van de stad. De Markiezenhof is het oudste stadspaleis van Nederland en een van de hoogtepunten van ieder bezoek aan Bergen op Zoom. Brasserie La Pucelle is gevestigd in het oude paleis. Vanuit de eerste verdieping van het restaurant, die ook afgehuurd kan worden met een groep, heeft u uitzicht over de prachtige tuin van het hof. De bar in de eeuwenoude kelder ademt een authentieke sfeer uit. Een bijzondere plek dus, waar u beslist een keer naar toe moet.

Geniet van seizoensproducten uit de streek

Of u nu komt lunchen of komt dineren: op de kaart van La Pucelle is er voor iedereen wel wat te vinden. De kaart verandert mee met de seizoenen, en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten. Uit de oude moestuin in de Beeldentuin van het paleis worden kruiden en groenten geoogst, die verwerkt worden in de gerechten. Versere gerechten dan de gerechten van dit restaurant in Bergen op Zoom zijn er eigenlijk niet.

https://www.lapucelle.nl/nl/index.html