ABNY
Image default
Kinderen

Tafelzeil zo handig met kleine kinderen

Heb je net een gloednieuwe tafel aangeschaft waar je nog ontzettend zuinig op bent, komt je dochter naar je toe met de boodschap dat de inkt van haar viltstiften helaas door het papier is gedrukt en op het blad van de eettafel is terechtgekomen. Een vervelend doom scenaria dat in films hartstikke leuk en grappig is, maar in werkelijkheid allerminst. Wij raden met mensen kinderen altijd aan om tafelzeil op tafel te leggen. Want hiermee creëer je eigenlijk een extra veiligheid voor je tafel. Niet alleen tegen inktvlekken, maar ook tegen vlekken van eten of drinken. En wat dacht je van krassen in je tafelblad die soms ongemerkt ontstaan als kinderen aan tafel spelen. Met een tafelzeil op tafel van je eigenlijk twee vliegen in één klap:

1) Je creëert een gezellig sfeer, vooral als je de print van het zeil goed kunt afstemmen op de kleuren of de looks en feelings van je interieur.
2) Je beschermt je tafelblad tegen krassen en vlekken

Welk tafelzeil is geschikt voor jouw interieur?

Goede vraag, welk tafelzeil is geschikt voor jouw interieur? Dat hangt van verschillende factoren af. Maar de belangrijkste factor is toch wel smaak. Wat is jouw smaak en wat spreekt jou aan? Daarnaast is een match met je interieur belangrijk. Een knal oranje tafelkleed op tafel terwijl je alle elementen in je huis pastel kleurig hebt, is geen aanrader. Bij Presentsathome.nl kun je een grote collectie tafelzeilen vinden. De printjes zijn netjes uitgesorteerd in thema’s. Zo kun je de print waarnaar je op zoek bent ook gemakkelijker vinden. Enkele thema’s zijn bijvoorbeeld het bloemenprintje, het motiefje met ruitjes, de stippen en het steigerhout. Ook vind je een rubriek met printjes over eten en ook leuk, een rubriek met kindertafelzeilen! Vind je het zonde om over je net aangekocht eettafel een dicht kleed te leggen? Dan kun je met behulp van een doorzichtig tafelzeil, de natuurlijke uistraling van je tafelblad gewoon behouden. Dit is namelijk transparant zeil waar je doorheen kijkt. Het materiaal is waterdicht en valt mooi om de tafel heen.

Tafelzeil heeft een aantal prettige eigenschappen! Zo beschermt het de tafel tegen vlekken, maar kun je ook met behulp van een vochtig doekje, eventueel gemaakte vlekken zo weer wegvegen. Dit werkt bij bijna alle vlekken! Je kleed is daarna weer als nieuw. Hij is schoon en weer klaar voor gebruik! Zeil is ook waterdicht. En dat is ook wel een pluspunt als je thuis een houten onbehandelde tafel hebt staan. Er hoeft voortaan geen paniek meer uit te breken als er onverhoopt een glas rode wijn omgaat. Als je zo’n vlek direct met een vochtig doekje weg haalt is er namelijk niets aan de hand.

Qua maatvoering heb je bij Presentsathome heel veel keuze. Hier worden namelijk de tafelzeilen nog lekker ouderwets voor je op maat gesneden. Tevens heb je de mogelijkheid om je bestelling op rol thuis te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je geen tafelbekleding met vouwen ontvangt.