ABNY
Image default
Vakantie

De voordelen van particulier beleggen in vastgoed

Als particulier beleggen in vastgoed brengt verschillende vraagstukken met zich mee. Wilt u investeren in een vastgoedfonds, zelf een huis kopen en dit verhuren of zoekt u naar een optie met minder risico? Ook de tijd die gaat zitten in het verhuren van uw eigen woning kan erg oplopen. Een andere optie is investeren in vastgoed middels een vakantiewoning. Ook hierbij kunt u zelf de verhuur regelen, maar u kunt dit volledige proces ook uit handen geven. Op deze manier heeft u wel de inkomsten, maar niet het werk wat er bij komt kijken. Dit is natuurlijk een interessante manier van particulier beleggen in vastgoed.

Het werk rondom uw investering geeft u geheel uit handen

Het investeren in een vakantiewoning is een rendabele manier om uw vermogen voor u te laten werken. Helemaal als u zich geen zorgen hoeft te maken over het verhuren van de woning. Bij Center Parcs Vastgoed geeft u na de aankoop alle zorgen rondom de verhuur gewoon uit handen. Daarnaast krijgt u jaarlijks een gegarandeerd huurrendement, ongeacht of de woning volledig verhuurd is of niet. Op deze manier kunt u zorgeloos in vastgoed investeren, ook in een financieel onrustige periode.

Particulier beleggen in vastgoed met een gegarandeerd rendement

Het grote voordeel van particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed is dat u altijd een gegarandeerd huurrendement heeft. Bij de koop gaat u een huurovereenkomst van circa 15 jaar aan. U bent dan dus de eerste 15 jaar zeker van een vast huurrendement. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een variabel huurrendement van minimaal 3% met daarnaast een variabele winst die afhangt van de totale huuromzet. Bent u dus op zoek naar een manier om particulier te beleggen in vastgoed, dan is investeren via Center Parcs Vastgoed zeker een interessante optie.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl