ABNY
Eten en drinken

Hier doe je inspiratie op voor de lekkerste bladerdeeg recepten

Als je van bakken met bladerdeeg houdt, bekijk dan eens de afwisselende bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Van dit merk zijn heerlijke verse deegproducten afkomstig die je bij veel supermarkten kunt kopen. Je vindt verschillende deegproducten binnen het assortiment van Tante Fanny voor onder meer het maken van quiche, pizza of lekkere bladerdeeghapjes. Ben je dol op bladerdeeg en probeer je graag nieuwe recepten uit? Of heb je een speciale dag in het verschiet waarbij je een andere hapjes wilt serveren? Op de website van Tante Fanny kun je voor heel veel bakinspiratie terecht.

Voor iedere gelegenheid passende bladerdeeg recepten

Met bladerdeeg kun je ontzettend veel lekkere gerechten en hapjes maken. Wat te denken van koffiebroodjes of appel- en puddingflappen bij het ontbijt of bij de koffie? Je kunt feestelijke kleine bladerdeeghapjes serveren op een verjaardag, een gezellig avondje met vrienden of tijdens een kinderfeestje. Stil de grotere trek met een plaattaart, bijvoorbeeld gemaakt met pompoen of met feta en erwten. Zoet, hartig, pittig, het is maar net waar je zin in hebt. Daarnaast kun je ook heel leuke thematische bladerdeeg recepten vinden bij Tante Fanny. Bijvoorbeeld het recept voor Paasgebakjes met advocaat, de zoete kerstboom of de oranje spijsbonbons. Je kunt met dit bladerdeeg dan ook voor iedere gelegenheid iets toepasselijks op tafel zetten.

Quiche maken: welk recept kies jij?

Ook als je graag quiches en taarten maakt, zit je helemaal goed op de website van Tante Fanny. Naast bladerdeeg recepten vind je hier namelijk ook heel veel varianten die toegespitst zijn op het verse quiche- en taartdeeg van dit merk. Je kunt binnen de recepten voor het maken van quiche filteren op basis van bijvoorbeeld groenten, vlees of vis. Eveneens vind je recepten om een vegetarische of veganistische quiche te maken. Met de verrassende recepten en kooktips van Tante Fanny kun je zelf gemakkelijk een heerlijke quiche maken.

Gerelateerde artikelen

De catering in Groningen voor een zakelijk overleg

Wat zijn goede lustopwekkers?

Cateraar in Dronten