ABNY
Horeca

De boekhouder speciaal voor Horeca

Horeca Boekhouder

Als u aktief bent in de horeca weet u als geen ander dat het heel belangrijk is de administratie goed op orde te hebben. Juist in de horeca gaat er veel contact geld om en is er veel wisselend personeel wat de kans op fouten maken groter maakt. Ook misbruik, oplichting en dergelijke komt veel voor. Het is belangrijk om alle problemen voor te zijn en de eventuele problemen die er komen snel op te lossen.

Horecaboekhouder.nl weet als geen ander dat dit alles heel belangrijk is. Als een van de weinige boekhouders spreken wij tevens uit ervaring. Wij zijn zelf meerdere jaren ook aktief geweest in de horeca en weten dus exact wat er omgaat in de horeca.

Met alle door de mensen achter horecaboekhouder.nl opgedane ervaring in combinatie met ons netwerk en kennis van fiscale zaken en boekhouding staat u meteen in het voordeel. Bovendien kunnen wij uw administratie geheel automatisch laten verlopen.

Gekoppeld aan kassasysteem

Onze boekhoudpakketten worden gekoppeld aan uw kassasysteem en/of tapsysteem. Alle data wordt realtime  en automatisch ingelezen zodat de kans op het maken van fouten nihil is. De boekhoudpakketten die wij gebruiken zijn tevens door de belastingdienst gecertificeerd.

Juist door het volledig automatisch maken van de boekhouding hoeft de belastingdienst minder vaak een controle uit te oefenen wat weer veel tijd en geld bespaard. Zelf kunt u overigens alles meekijken in de speciale voor u gemaakte applicatie op uw mobiele telefoon.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Neem in dit geval meteen contact met ons op voor het maken van een afspraak. U vindt al onze gegevens op onze website HorecaBoekhouder.nl.

Wat zijn de voordelen als u met ons in zee gaat?

  • Tot 30% lagere accountantskosten.
  • Online boekhouden door middel van de yuki app.
  • Een online documentensysteem dat continu wordt aangevuld.
  • Keuze uit een scala aan modelcontracten.
  • Adviezen op basis van kennis van de horecabranche.
  • Gratis analyse en ranking van uw bedrijf in de branche.
  • Overzichten per kwartaal of maand, afhankelijk van uw contract.

Ons team werkt graag met u samen en begrijpt de taal en wereld van de horeca.

https://www.horecaboekhouder.nl/