ABNY
Image default
Vakantie

Deze gezellige singlereizen bieden een uitkomst

Singlereizen zijn de perfecte vakantieoplossing als je single bent. Wil je genieten van een heerlijke georganiseerde vakantie en je belevingen kunnen delen met andere singles? De singlereizen van One2gethertravel zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten op de behoeftes en wensen van singles. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden – van zonvakantie tot wintersport, van Antwerpen tot Curaçao. Je gaat met een hele groep, dus het wordt vanzelf een gezellige boel. Wil jij ook op singlereis? Lees dan verder voor meer informatie.

Wat zijn singlereizen?

Een singlereis is een georganiseerde reis, speciaal voor single mannen en vrouwen. Bij One2gethertravel ga je met een grote groep van 20 deelnemers op reis naar een bestemming van jouw keuze. Tijdens de reis leer je de anderen uit de groep goed kennen. Is dat iets voor jou?

Singlereizen voor jong en oud

Natuurlijk wil je als single wel op reis met een groep mensen die bij je past. Het gaat er immers gedeeltelijk om, dat je nieuwe vrienden kunt maken en contacten opdoet. Er wordt dan ook goed gekeken naar de samenstelling van de groep waar je mee op reis gaat. Je bent dus altijd op reis met leeftijdsgenoten. Voor alleenstaande ouders worden er speciale singlereizen georganiseerd.

Op excursie met de groep – of zelf op pad

Wat is jouw perfecte vakantie? Als je op singlereis gaat, kun je zelf kiezen wat je doet. Heb je zin om mee te doen met een van de georganiseerde excursies of activiteiten, dan kan dat natuurlijk. Maar je kunt ook altijd afwijken van het programma. Het is een vakantie, dus alles is vrijblijvend en niets is verplicht. 

Op reis met een gezellige groep singles

Wil jij op vakantie nieuwe mensen leren kennen? Single reizen zijn een geweldige optie. Van city trip tot zonvakantie: alles is mogelijk.

https://one2gethertravel.nl