ABNY
Image default
Entertainment

Het Crafty Pony halster, de mini versie van het echte werk voor jouw knuffelpaard.

Het Crafty Pony halster, de mini versie van het echte werk voor jouw knuffelpaard.

Het halster van de Crafty Pony paardenknuffel is een werkende miniatuur replica van het echte werk. Deze zijn verkrijgbaar in het blauw, rood, roze, zwart en paars. Ze hebben een schuifgesp en alle details, zoals je ze ook zou vinden bij een ‘echt’ halster. Gemaakt van synthetisch weefsel in verschillende kleuren. Het instructieboekje wat bij het product word geleverd helpt kinderen bij het leren over halsters, alles wordt met plaatjes duidelijk uitgelegd. Zo kunnen kinderen alle onderdelen spelenderwijs leren, zoals hoe je een halster op- en weer afzet, maar ook hoe je deze na gebruik schoonmaakt en weer netjes opbergt. Door het gebruiken van het halster, ontwikkelen kinderen hun behendigheid, zelfvertrouwen en hun kennis over paarden.

 

Er zijn verschillende soorten halsters voor je paardenknuffel:

  • Simpel halster
  • Lederen halster
  • Halster met neusbont
  • Reflecterend halster
  • Verstelbaar halster

 

Simpel halster, dit is een zeer populaire halster welke is gemaakt van synthetisch materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, goed voor dagelijks gebruik en laag in de kosten.

Lederen halster, dit soort halster wordt gebruikt tijdens het reizen. Aangezien het leer kan scheuren tijdens een ongeluk worden deze halsters vaak voorzien van koperen naamplaatjes.

Halster met neusbont, een lederen halster kan ook rondom de neusriem gewatteerd zijn. Dit is om schuren tijdens het reizen te voorkomen.

Reflecterend halster, dit is een synthetisch halster welke reflecterende strips hebben, dit is handig om op het hoofdstel te doen bij het rijden op de weg voor betere zichtbaarheid.

Verstelbaar halster, dit soort halster heeft een gesp rond de neusriem en soms ook rondom de keel, zodat je de pasvorm aan kunt passen.

Hieronder een filmpje over hoe je het halster gebruikt:

 

 

Hoe zet je een halster op?

Je gaat eerst naast je knuffelpaard staan en kijk daarbij de zelfde richting op als je paardenknuffel. Houd het halster aan beide kanten van de neusriem vast. Til vervolgens de neusriem over de neus. Draai het kopstuk over het hoofd van je knuffelpaard en maak de gesp vast.

 

Hoe doe je een halster af?

Ga eerst bij de schouder van je knuffelpaard staan met je gezicht naar je paardenknuffel toe gericht en maak de gesp los. Houd dan het halster vast en laat deze zachtjes over de neus van de pony vallen. Ga vervolgens weg bij je knuffelpaard, blijf hierbij wel uit de buurt van zijn achterwerk. Hang het halster vervolgens netjes op.

 

Wil je nou ook zo’n mooi halster voor je knuffelpaard? >>> crafty pony halster

https://crafty-pony-shop.com/