ABNY
Electronica en Computers

Tips voor het kopen van games, spelcomputers en electronica

Er is niks leukers dan een potje fifa, of een paar uurtjes relaxen en je lievelingsspel op de PS3 uit te spelen. Maar wanneer je deze uitgespeeld heb, hoe zorg je ervoor dat je weer snel een nieuwe game hebt?

Je kan natuurlijk even bij de Media-Markt naar binnen, maar dat kost zoveel tijd. Krantjes komen maar een keer per week, en als je welleens aan de opwarming van de aarde denkt, weet je dat dit extra papier gebruik niet goed is.

Deze tips kunnen je helpen goedkoper te gamen, papierverbruik te verminderen en zorgen dat je up to date blijft op de nieuwste games!

 

Tip 1: Kijk in de krantjes en folders

Op Foderbode worden wekelijks alle krantjes van de grote winkels van Nederland gepubliceerd. Dus ook het krantje van de media markt!

Dit scheelt papier en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de meest recente aanbiedingen.

 

Tip 2: Koop iets pas als het al een poosje uit is

Koop je games niet direct wanneer ze uit komen, maar enkele weken of maanden daarna. Die paar weken kan al snel een heel groot verschil maken in de prijs. De extra tijd geeft je ook de mogelijkheid om te wachten tot er aanbiedingen zijn.

 

Tip 3: Lever oude games, spelcomputers en electronica in

Lever je oude games of spelcomputers in om zo nog meer voordeel te krijgen. Let wel op: Soms kan je meer geld krijgen als je je games verkoopt in plaats van ze in te leveren. Let goed op de inleveracties in de winkels om zo de beste prijs voor je oude games te krijgen.

 

Bonus tip: Bekijk deal sites

Er zijn diverse deal sites in Nederland en in het buitenland die je de mogelijkheid geven om nog meer korting te krijgen op games, maar ook op diverse spelcomputers en electronica. Deze deal sites en coupon sites zijn redelijk goed te vinden door het simpelweg te googlen!

 

 

Gamen kan een dure hobby zijn, zeker met de nieuwe trend naar in-game aankopen. Gelukkig kan je door slim om te gaan met aanbiedingen, toch de kosten wat omlaag halen. Door het schrijven van dit artikel hopen we dat jullie toch geld besparen op het gamen in de toekomst!

https://www.folderbode.nl/media-markt/

Gerelateerde artikelen

Een gamecomputer, ook wel gaming-pc genoemd, is een personal computer die mega krachtig is

Het belang van datavernietiging en hoe het in zijn werk gaat

Een elektrisch code slot, handig