ABNY
Image default
Woningen

Mini inbouwspots

Hoe kunt u sfeer creëren met verlichting? Met inbouwspots zit u al helemaal goed. Doordat inbouwspots mooi in het plafond weggewerkt zijn, zijn ze geen sta in de weg, maar gaat alle aandacht naar de verlichting uit. Inbouwspots zijn perfect om in te zetten voor functionele verlichting, maar juist ook om sfeerverlichting te creëren. Maar wist u dat u een nog betere sfeer kunt creëren met mini inbouwspots?

Wat maakt kleine inbouwspots anders?

Wanneer de kersttijd er weer aankomt en u uw huis in kerstsfeer brengt, is er één onderdeel dat het belangrijkste is en voor de meeste sfeer zorgt, namelijk verlichting. Hiervoor zijn geen grote en opvallende lampen nodig. Sterker nog, een lamp zelf mag achterwege blijven, maar het gaat om kleine lichtpuntjes. En dan het liefste veel van deze kleine lichtpuntjes samen, die zorgen voor een optimaal gezellige kerstsfeer. Dit is ook de functie van mini inbouwspots. Deze inbouwspotjes zullen nog meer sfeer geven dan inbouwspots in een normaal formaat. Vooral wanneer u diverse minispots bi elkaar plaatst. In een badkamer of in een slaapkamer zult u hiermee het effect van een sterrenhemel creëren. Sfeervoller kunt u het dan ook niet krijgen.

mini inbouwspots zijn ook praktisch

Inbouwspots in standaard formaat zijn al praktisch, maar helemaal wanneer u kleine spotjes plaatst. In de regel worden inbouwspots in een verlaagd plafond geplaatst. Maar u heeft misschien niet in iedere ruimte in uw woning voldoende ruimte voor een goed verlaagd plafond? Mini inbouwspots zijn meestal ook speciale spots met een lage inbouwdiepte. Zo is het niet nodig dat er een flinke ruimte aanwezig is tussen het originele plafond en het verlaagde plafond. Met een minimale inbouwdiepte is het mogelijk om toch uw kleine inbouwspots in het plafond te plaatsen en volop van mooie sfeerverlichting te profiteren. Ook het formaat van de gaten die u in het plafond moet boren, zal zeer beperkt blijven.

Diverse soorten minispots

Het grote voordeel van inbouwspots, is dat ze nooit in het zicht zullen hangen en altijd onopvallend aanwezig zijn. Heeft u toch behoefte om uw minispots wat meer te laten opvallen? Dan kunt u dit bereiken door andere vormen of kleuren te gebruiken. Zo kunt u kiezen voor minispotjes met een vierkant kader of minispotjes in zwarte, grijze of gouden kleur. Uiteraard kiest u vandaag de dag ook voor mini LED inbouwspots. Mini LED inbouwspots zijn veel energiezuiniger in gebruik en hebben een veel langere levensduur dan halogeenlampjes.

Ledspot-planet is specialist in inbouwspotjes. Bekijk ook de andere inbouwspots.

https://www.ledspot-planet.com/inbouwspots/mini-inbouwspots/