ABNY
Image default
Bedrijven

24 uur per dag parkeren in Parijs

Ga jij als Nederlander net als ik ook naar Parijs verhuizen? Ik heb dat wel gedaan. Was best lastig hoor, wennen in zo’n grote stad. Het lastigste vond ik het vinden van een parkeerplaats voor mijn auto.

Parkeergarages Frankrijk

Het duurde even, maar ik heb nu de perfecte parkeerplek voor mijn auto. En het zit nog in de buurt van mijn huis ook! Parkeergarage Bellefond, van Paris France Parking. Dit is een parkeergarage waar je per maand een bepaald bedrag betaalt. Je hebt dus een vaste parkeerplaats en kunt hier altijd terecht.

Als je nou niet in Parijs woont maar gewoon lekker op vakantie komt, dan heeft Paris France Parking ook plek voor jou. Er zijn parkeergarages waar je gewoon per dag kunt betalen. Je kunt hier zelfs van te voren reserveren. Weet je zeker dat je plek hebt!

Overige parkeergarages

Deze parkeergarages heten Gambetta en Pyrénées Du Clos. Ook bij deze parkeergarages kun je 24 uur per dag in en uitrijden. Als je van te voren reserveert en dus een dagpas hebt, kun je gedurende deze dag komen en gaan wanneer je wil! Dat is toch fijn?

https://www.parisfranceparking.nl/