ABNY
Image default
Woning en Tuin

Alles op gebied van verwarmen bij Warmteshop.EU

Als u op zoek bent naar verwarmingsprodukten dan is het zeker eens de moeite waard op de website te kijken van Warmteshop.EU. Hier vindt u een compleet pakket aan verwarming en worden in de meeste gevallen de eerst volgende dag al bij u thuisbezorgd. Een aantal produkten is ook op afspraak af te halen in het in Nederland centraal gelegen magazijn te Haarlem.

Produkten van Warmteshop.EU

Kachelpijpen-rookkanalen

Warmteshop.EU is groot geworden met kachelpijpen. De kachelpijpen van het merk warmfire worden uit voorraad geleverd en zijn leverbaar in een budgetlijn in de maat 150 mm en een premium lijn die ook in 120mm, 150mm, 180mm en 200mm leverbaar is. Alle warmfire produkten voldoen aan alle normen die in Nederland verplicht zijn waaronder het voldoen aan de T600. Kijk voor het uitgebreide aanbod op www.warmteshop.eu

Elektrische kachels

Een ruim assortiment elektrische kachels zorgen voor een compleet aanbod. Steeds vaker kiest men ervoor te verwarmen met stroom. De HJM en DAT kachels zijn de perfecte oplossing. De DAT elektrische wifi kachel kan op afstand worden bedient met een mobiele telefoon. De applicatie is gratis te downloaden. Alleen de elektrische kachels die wij zelf zouden willen gebruiken worden in onze shop aangeboden.

Elektrische CV ketels en ionisatie verwarming van het merk DAT

Het merk DAT heeft een ruim aanbod in elektrische cv ketels en ionisatie verwarming. Deze produkten onderscheiden zich door hun eenvoud en betrouwbaarheid. Ook zijn de prijzen laag en hebben ze als voordeel dat u een bestaande situatie eenvoudig kan ombouwen naar een elektrische verwarming. Alle radiatoren en buizen van vloerverwarming kunt u blijven gebruiken. Dit scheelt een hoop geld voor ombouwen. Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit een interessante optie.

Luchtcollectoren

U kunt uw huis bijverwarmen met een luchtcollector. De zon warmt de koude lucht op in de luchtcollector en blaast deze warm weer in uw huis. Zeer hoor rendement tegen lage kosten.

Regelkasten en controllers.

De DAT regelkasten zijn er in meerdere varianten. Zo is er de reeds bekende switchbox die al jarenlang wordt geproduceerd maar ook nieuwe controllers zoals PV verdelers, temperatuur controllers, regelkasten die schakelen op licht of een kWh meter voor uw zomerhuis.

Dit alles vind u op de website van Warmteshop.EU

https://warmteshop.eu/