ABNY
Image default
Sport

Medailles en sportbekers online bestellen; zo eenvoudig is het!

Medailles en sportbekers bestellen was nog nooit zo eenvoudig als bij Budgettrophy.com. Je maakt eenvoudig een keuze uit talloze verschillende modellen, die je in veel gevallen ook nog eens net zo makkelijk kunt personaliseren. Sportbekers worden zo trofeeën voor bedrijfsevenementen en medailles voor hockey, judo of paardrijden worden een eerbetoon op Moederdag of Vaderdag. In dit artikel volgt een korte uitleg over hoe jij de medailles kunt bestellen die helemaal passen bij het evenement dat jij voor ogen hebt.

Voetbalmedailles en andere medailles in een handomdraai bestellen

Het bestellen van medailles begint bij Budgettrophy.com met het kiezen van een ontwerp. Er zijn standaardontwerpen verkrijgbaar voor voetbalmedailles of medailles voor hockey, judo, de paardensport, bowling, darten en tal van andere sporten. Deze medailles zijn vaak gegraveerd met een afbeelding aan de voorzijde. Je kunt hier een persoonlijke boodschap aan toe laten voegen die je in het volgende scherm kunt ingeven.

Nog meer opties bij het bestellen van blanco medailles

Je kunt ook blanco medailles bestellen. Deze kun je zelfs aan de voorzijde personaliseren met een afbeelding, logo of tekst. Leuk als persoonlijke cadeautje voor iemand die iets voor je heeft gedaan, als grapje voor vrienden of als prijs bij bedrijfsevenementen. Kies een van de blanco medailles, kies vervolgens een afbeelding uit het assortiment of voeg je eigen afbeelding toe. Daarna geef je de tekst in die op de achterzijde moet komen en kies je een bijpassend lint. Klaar ben je, het hele proces neemt maar een paar minuten in beslag en met de snelle levering van Budgettrophy.com heb je jouw bestelling meestal de volgende dag al in huis!

Ook sportbekers bestel je eenvoudig via de website

Niet alleen medailles, maar ook sportbekers kun je bestellen en personaliseren via de website van Budgettrophy.com. Voor een afbeelding met een eigen ontwerp betaal je maar een kleine meerprijs. De persoonlijke tekst komt in het geval van sportbekers op een gegraveerd plaatje op de marmeren voet van de beker.

Wil je meer weten over de verschillende medailles voor hockey, badminton, tennis, de verschillende voetbalmedailles of sportbekers van Budgettrophy.com? Kijk op de website voor alle modellen of stel je vraag via het contactformulier. Dit is ook aan te raden wanneer je meerdere medailles wilt bestellen of op regelmatige basis een order plaatst.