ABNY
Image default
Dienstverlening

Nu 24/7 hulp van slotenmakers Den Haag mogelijk

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je eigen raam of deur moet open breken wanneer je buitengesloten raakt want je kunt nu slotenmakers in Den Haag 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen.

Alarmcentrale

Sommige slotenmakers hebben zelfs collectief een alarmcentrale opgezet om zo alle meldingen te kunnen ontvangen. Iedere slotenmaker Den Haag is dus een apart bedrijf dat aangesloten is bij de alarmcentrale en de opdrachten dat binnen komen worden verdeeld onder de slotenmaker bedrijven. Zo besparen de slotenmaker bedrijven geld omdat ze niet een persoon hoeven in te huren voor het opnemen van de telefoons. Ze zouden dan zelfs meerdere personen moeten aannemen om 24/7 bereikbaar te zijn.

Slotenmaker-den-haag.com/

Slotenmaker-denhaag.nl/

Hoe werkt het?

Als klant bel je naar het nummer van de alarmcentrale in Den Haag en geef je aan wat er aan de hand is. Aan de hand van je adres gaat de medewerker kijken welke van de aangesloten slotenmakers het dichtstbij zit en die wordt dan naar de klant gestuurd. Zo blijft het eerlijk voor iedere slotenmaker bedrijf en kunnen ze hun klanten ook sneller helpen. Als klant hoef je ook niet lang te wachten of de slotenmaker wanneer ze op deze manier werken.