ABNY
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren voor een strandfeest

Om elk strandfeest een succesvol feest te maken, kunt u stretchtenten huren. Door het plaatsen van één of meerdere van deze tenten, die verhuurd worden door Olijslagers Tentenverhuur, creëert u de uitstraling van een strandfeest zoals u dit wel eens op tv ziet. Er is waarschijnlijk geen makkelijkere manier om in een handomdraai te zorgen voor een chique beach party. “In een handomdraai” is niet overdreven. Een van de voordelen van het huren van een stretchtent is namelijk dat deze bijzonder snel is opgezet. De houden palen worden stevig in het zand geplaatst en vervolgens wordt er een doek van hoge kwaliteit overheen gespannen. Opbouw en afbouw is snel gedaan.

Stretchtenten huren zorgt voor de uitstraling die u wilt

Wanneer u op zoek bent naar een stukje flexibiliteit qua uitstraling, kunt u ook het beste stretchtenten huren. U kunt namelijk voor een deel zelf bepalen hoe de tent eruit komt te zien. Omdat de palen los van elkaar worden geplaatst, kunt u variëren met de opstelling. U kunt ervoor kiezen om het doek strak te spannen, maar als u een iets nonchalantere uitstraling wilt, die past bij het thema van een strandfeest, dan kunt u er ook voor kiezen om de doeken iets minder strak te draperen.

Naar eigen inzicht in te vullen

Een stretchtent huren geeft u de mogelijkheid om de ruimte die u hiermee creëert helemaal naar eigen inzicht in te vullen. U kunt simpelweg een tent neerzetten waarin mensen beschutting kunnen zoeken, hem inrichten als eetgedeelte met bijvoorbeeld tafels en stoelen, of zorgen voor een heerlijke loungeplek. Draait er een dj? Dan kunt u in de tent zorgen voor een sfeer die op Ibiza niet zou misstaan. Op het strand heeft u natuurlijk alle ruimte en dankzij de flexibele opzet van deze tenten, kunt u altijd stretchtenten huren die goot genoeg zijn voor uw groep.

https://www.olijslagers.nl/