ABNY
Image default
Vakantie

Risicoloos in vastgoed investeren? Dat kan via een recreatiepark

Er was een tijd waarin in vastgoed investeren een gegarandeerde grote buit binnen bracht. Deze tijd is helaas voorbij en vandaag de dag zijn er weinig investeringsmogelijkheden waarbij u gegarandeerd winst zal maken. Aandelen, spaarrekeningen en vastgoed worden allen gezien als of niet lucratief genoeg of te risicovol en dat is voor mensen met geld natuurlijk slecht nieuws. Gelukkig is er wel een manier waarop u kunt investeren in vastgoed en waarmee u een vast inkomen gegarandeerd krijgt, voor 15 jaar lang.

Op een recreatiepark in vastgoed investeren

Als u denkt aan investeren in vastgoed, dan denkt u misschien aan het aanschaffen en uithuren van een appartement. Investeert u in een vakantiehuisje via Center Parcs Vastgoed, dan doet u eigenlijk hetzelfde, alleen hoeft u de taak van huisbaas niet aan te nemen. Het park begeleidt u van begin tot eind en de overeenkomst die u afsluit is duidelijk: u krijgt elk kwartaal een vast bedrag, ongeacht de bezetting van uw vakantiehuisje, en het park zorgt voor het verhuren, onderhouden en schoonmaken ervan.

Investeren zonder risico

Met een dergelijke overeenkomst bij Center Parcs weet u dus van tevoren wat u moet betalen en wat u ervoor terug krijgt. En deze garantie heeft u voor 15 jaar lang. Dit is vandaag de dag natuurlijk een zekerheid die u niet veel vaker zal aantreffen. Daarnaast kunt u ook met het park afspreken dat u zelf gebruik van het huisje mag maken, zodat u ook een plek heeft waar u naartoe kunt gaan en tot rust kunt komen. En omdat er parken zijn in België, Nederland en andere landen in Europa, kunt u zelf bepalen waar uw volgende vakanties naartoe zullen gaan. Heeft u wat extra geld aan de kant gezet en wilt u dit niet investeren in aandelen of op een spaarrekening zetten? Ga dan de dialoog aan met een vakantiepark, zodat u ook een vakantiehuisje kunt bezitten die u geld oplevert.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/