ABNY
Image default
Electronica en Computers

Waarom een steelstofzuiger kopen?

Vele gerenommeerde merken verkopen steelstofzuigers, maar welk type is het meest geschikt? En waarom zou je überhaupt een steelstofzuiger kopen? 

Waarom een steelstofzuiger? 

Er bestaan zowel steelstofzuigers met snoeren als draadloze steelstofzuigers, waarbij in dat geval de accu moet worden opgeladen. Wat u gemakkelijker vindt hangt af van uw wensen: een steelstofzuiger met snoer staat altijd op volle kracht paraat, waar de draadloze variant daarentegen goed opgeladen moet zijn.

Anderzijds werkt stofzuigen zonder snoer ideaal. Nooit meer van stopcontact wisselen, overal gemakkelijk bij kunnen, zomaar enkele zeer handige voordelen van de draadloze variant. 

Een steelstofzuiger biedt het grote voordeel dat er geen sprake is van een lange stofzuigerslang met daarachter aan het apparaat (wat vaak blijft steken bij obstakels en gevoelig is voor ‘hindernissen’). Een steelstofzuiger werkt daardoor veel handiger in de praktijk. 

Welke steelstofzuiger kopen?

Vooraf gaat u na of de stofzuiger een sterke zuigkracht moet hebben, welke capaciteit aan vuilopvang en hoeveel tijd u per zuigbeurt bezig zult zijn ongeveer. 

De Dyson steelstofzuiger biedt modellen die 60 tot 15 minuten meegaan per volle accu bijvoorbeeld. De Dirt Devil steelstofzuiger biedt modellen die 35 tot 40 minuten meegaan per volle accu. Het is maar net wat bij u past en waar u de voorkeur aangeeft. 

Eigentijdse steelstofzuigers

Steelstofzuigers staan voor eigentijdse woontrends, de tijd van een stofzuiger met slang zal steeds meer uit zwang raken en eigenlijk is het vreemd dat dit type stofzuiger niet eerder als trend is doorgebroken. 

https://www.robotstofzuigervergelijken.nl/dyson-steelstofzuiger/